WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: NextGEN Gallery] A Few Things Broken In NexGen Gallery

[Plugin: NextGEN Gallery] A Few Things Broken In NexGen Gallery

  • I installed this and find that there are a couple of things that do not work.

    1- The click the picture to close is actually a double click on my gallery but is a single click in the example galleries.

    2. The max number of thumbnails to display does not work. I have it set to 5 but it displays all.

    There may be many other things but this is what I see ATM. Any help?

    The new test page link is unviewable because it started throwing memory errors when I wanted to upload images.

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • For #2, the options interface has a bug in it. There are two places to set the number of thumbs to display. If you set both to 5, 5 thumbs will display but changing either to 0 will produce unanticipated results.

    Can this be fixed? I would expect the behavior to be that I can have 5 thumbs in a row and if I select one image, I can tab through all the images in that gallery even if they are in another group.

    I can’t make lightbox work with this plugin either and the slideshow doesn’t work even after I install the slideshow thing into the uploads directory.

    When the lightbox is there the navigation arrows disapprear on the pictures.

    If I try to use the Nexxgen Smooth Gallery, I get errors:

    Warning: require_once(xcxcxcxcxc.com/conf/wp-settings.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /xcxcxcxcxcx.com/conf/config.php on line 76

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/xcxcxcxc.com/conf/wp-settings.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /xcxcxcxcxcxc.com/conf/config.php on line 76

    Line 76 in config.php is blank and there is no wp-settings.php in that directory.

    After three times I got the slide show to work. Unfortunately it’s a fail anyway because it changes the aspect ratio of the images into square pictures.

    Can this be fixed?

    Another bug is there is no left arrow when there is more than one set of images. It shows Square, 1, 2, right arrow instead of left arrow, 1, 2, right arrow.

    Is there a way to fix this? I see the example pages on Alexes web site has a square too instead of a arrow.

    I fixed the flash slide show showing square images. The default is square for some reason but can be changed in the settings.

    I guess this plugin isn’t supported?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Gallery] A Few Things Broken In NexGen Gallery’ is closed to new replies.