Support » Plugins and Hacks » NextGEN Custom Fields » [Plugin: NextGEN Custom Fields] Custom fields in galleries, not in images after upgrade Nextgen Gall

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi Lydia,

    saw you posted on my similar thread. Just thought I’d inform that I followed your ‘…/=upgrade’ link above and got a simple “databse upgraded” message.

    Sorry to hear you got the dreaded Internal Server Error, hope this feedback helps in some way towards a fix.

    I’m having a similar issue as well. The custom field appears in the Galleries listings, but not beside each image within a gallery.

    I ran the upgrade script, and received the “database upgraded” message, but still no custom field text box beside the images like previously.

    I don’t know when this changed exactly but I’m thinking it’s been since a recent upgrade to the NextGen Gallery plugin update. Just a hunch, I don’t know for sure, because I just noticed the custom fields missing a few days ago.

    I hope there is some kind of work around for this.

    Same issue here. I had to delete and downgrade back to NextGen Gallery 1.6.2. That brought the custom fields back, though I had to recreate the gallery.

    The Custom fields plugin update is available, loaded it myself and all is well once more, everything is where/how it should be.

    Compliments to Shaun for a speedy fix, thanks for sorting this out! :))))

    You rock, Shauno! Works perfectly now. Thanks so much for updating the plugin.

    Plugin Author shauno

    (@shauno)


    Glad it’s working for you guys again, and thank you Ms Riddle! 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGEN Custom Fields] Custom fields in galleries, not in images after upgrade Nextgen Gall’ is closed to new replies.