WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: New Blog Defaults] plugin does work on 3.0 for most things

[Plugin: New Blog Defaults] plugin does work on 3.0 for most things

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • We’re waiting for the update.
    Thank you.

    would be nice … most other settings I checked also didn’t work like setting timezone, comment/post settings, etc

    Working on it today.

    The only setting that I found that didn’t work at all was the deleting links. @mag66 – what “didn’t work” about those other ones that you mentioned. They seem to be working for me.

    Hallo,

    thanks for your fast Update 😉

    mmh it still don’t work at my site. I have tested it with plugin activated for one Blog and for all. But Timezone for example is still on the start value (0). Not Timezone “Berlin”.

    Links are also still in the List.

    Maybe the Plugin has not the “right access”? I’ve installed it with the plugin manager

    Ah – it needs to be installed as an mu-plugin. Create the folder wp-content/mu-plugins and install it there (put the cets_blog_defaults.php directly in the mu-plugins folder, not in a sub-folder). Otherwise, it won’t be active when new blogs are created.

    oooh ok – sry & thx – my mistake … now everythings works great 😉

    Hi DeannaS,
    Will the plugin work properly in a normal wordpress3.0 installation?
    I am asking this since there is NO mu-plugins folder there.

    This just suddenly stopped working for me, no idea what happened, it mostly worked correctly until today, now none of it works.

    Cancel the above, found the problem, nothing to do with this plugin.

    @marikamitsos
    Just create the mu-plugins folder and put this there 🙂

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Plugin: New Blog Defaults] plugin does work on 3.0 for most things’ is closed to new replies.