Support » Plugin: Network Plugin Auditor » [Plugin: Network Plugin Auditor] nothing in columns

  • Resolved jugoretz

    (@jugoretz)


    For some reason, in the network plugins list, and the network themes list, I don’t get anything listed in the “Active Blogs” column after network activating the plugin. The columns are there, and “Network Activated” appears where it should in the plugins list, but otherwise nothing is listed as it should be.

    In the list of blogs, only the very first blog shows its active plugins. For the other blogs in the network, no plugins appear in the column, even though plenty of them have active plugins.

    This is a very large multi-site install, with about 2500 sites, 175 or so plugins, and over 200 themes available.

    Any ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/network-plugin-auditor/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I’m experiencing a similar issue. I have a multisite install with 350+ sites. When I view the sites.php page, I see the Active Plugins column, and it correctly lists the active plugins for the root (/) site, but does not list any values for the other sites, which are known to have installed plugins.

    Thanks.

    Similar problem. The plugin page seems to only list Network Activated plugins. Just updated to WP3.4, not sure if that has anything to do with it.

    That’s a bigger network than I’ve tested with so it may just be too much for the poor thing to handle and I can work on optimizing. 🙂

    If you’re using a non-default database prefix it may need a tweak for that as well. I’ve tested with the default style of prefixing, such as wp_2, wp_3, etc but I’ve had reports of users with a blank prefix getting strange results.

    Are you able to turn on debugging and send over a log file?

    Hi all,

    Try the new 1.2 version and let me know if this resolves your issues. I’ve improved the database-prefix checking.

    Thanks for your patience!

    – Kathy

    The new update v1.2 seems to be working ok. Thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Network Plugin Auditor] nothing in columns’ is closed to new replies.