Multisite User Registration Manager
User's requests don't show up in dashboard f (3 posts)

  1. lucabarbetti
    Posted 3 years ago #

    I uploaded MURM to my test multilingual multisite and, after having activated and configured it on network and subfolder sites, I set it to allow network admin's approval and to autoapprove requests for subsite admins.
    Tehn I tried to register a user but the user's request didn't show up either in Network-->Users-->MURM Registration Requests (in localhost/wp-admin/network/users.php?page=murm-superadmin) or in Subsites-->Users-->Registration requests (as in localhost/fr-FR/wp-admin/users.php?page=murm-moderation).
    Network admin and subsite admin received their own "user's request" emails though, each one with the proper link for processing the request, and if I try to register the user again I get this message: Error! Another request with this username or e-mail address has already been submitted.
    What should I check or do in order to see and manage user's request?
    I also use Multisite User Manager, do you happen to know about any conflict issues about these plugins?
    Thanks a lot!
    Best regards


  2. zaantar
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    do you still have this problem with current version of MURM?

    Unfortunately, I am not familiar with Multisite User Manager, however MURM stores request separately from the rest of WordPress database, so I believe that any kind of conflict is very improbable.

  3. lucabarbetti
    Posted 3 years ago #

    Hi Zaantar,
    thanks for your reply. I wasn't able to solve that issue and I had to uninstall MURM. I have no idea about what was the problem with my environment.
    Unfortunately I haven't had the time to try the current version, but it is on my to-do list.
    Thanks again :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Multisite User Registration Manager
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.