WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Mini Loops » [Plugin: Mini Loops] [ml_image]

[Plugin: Mini Loops] [ml_image]

  • email889

    @email889

    Hi, it’s Great plugin!

    I’m on 3.2.1.

    Just found one issue, I need to setup images and it’s only showing the one same image repeatedly. I think its using the first image from my media library instead of what it supposed to.

    [ml_image from=thumb, width=212 ]

    I have tried, from=thumb or attached or first and nothing changed.

    Do you think this can be resolved?

    Also, if there are more examples of shortcode usage would be excellent.

    Many thanks.

    J

    http://wordpress.org/extend/plugins/mini-loops/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Kailey (trepmal)

    @trepmal

    Volunteer Mod & Reviewer

    Firstly, you don’t want to comma-separate those attributes. Try [ml_image from=thumb width=212].

    Secondly, if that doesn’t immediately fix the issue, you might need to fetch fresh thumbnails. Try [ml_image from=thumb width=212 cache=clear].

    If clearing cache works, then you’ll want to go back and remove that from the shortcode, otherwise the widget will create thumbnails every time rather than using an existing thumbnail.

    Adding “cache=clear” helped me to get desired results.

    Is there any option to clear cache everytime a post is updated?

    By default the old thumbnail is keeped.

    Mike

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: Mini Loops] [ml_image]’ is closed to new replies.
Skip to toolbar