Support » Plugin: Metaverse ID » [Plugin: Metaverse ID] Issue with unicode characters

  • Great plugin!

    I have one small issue… I have several WoW US characters that have non-standard (i.e. unicode) letters in their names. (Specifically ï, î, ì, and ô)

    This plugin will not let me add them. Being a software developer/web guy myself, I narrowed it down to “public static function is_id_valid($id)” in the wow.php file. This verifies all the letters of the ID are “word characters” per regex, which obviously unicode characters are not so this always returns false for me.

    To do some testing I forced this to always return true. It would then accept my character’s name and retrieve the information from the WoW Armory, but the links to to the armory pages (in the plugin management and on the blog itself) had unreadable letters in them (something to do with unicode encoding I am sure).

    Thanks for any help fixing this!

    http://wordpress.org/extend/plugins/metaverse-id/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author signpostmarv

    (@signpostmarv)

    I can’t seem to duplicate this bug, since on my local install the following returns true:

    (bool)preg_match('/^(\w+)\ (\w+)$/','ï ô')

    Could you create a spare character (as opposed to an existing one in case you don’t want WordPress users saying hi 😛 ) using a name that breaks in mv-id ?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Plugin: Metaverse ID] Issue with unicode characters’ is closed to new replies.