WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Message Flow] bunch of WP_DEBUG errors

[Resolved] [Plugin: Message Flow] bunch of WP_DEBUG errors

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Joe Anzalone
    Member

    @captin-shmit

    Thanks for checking out my plugin, Clifford! I’ve just pushed an update to version 1.1.1 which fixes those errors. Please let me know if there’s anything else I can do to make this plugin more useful to you!

    Clifford Paulick
    Participant

    @cliffpaulick

    Whoa, that was creepy fast. 🙂

    I updated and still see several WP_DEBUG errors that mention this plugin. If it were 1 or 2, I’d take a screenshot.

    Thanks.

    Joe Anzalone
    Member

    @captin-shmit

    Haha yeah, I happened to be working on it when I saw your post. Anyway, I think I finally got it figured out. It would show those errors if your site didn’t have any podcasts. I’ve fixed this in version 1.1.3. (It doesn’t display anything if there are no episodes) so let me know if you still have any problems after you upgrade.

    If you’d like to test it out without installing a podcasting plugin, you can try embedding an RSS feed:
    [message-flow feed="http://twit.tv/node/feed"]

    Clifford Paulick
    Participant

    @cliffpaulick

    Yes, the WP_DEBUG errors are gone. Thank you for updating it.

    My only suggestion upon initial glance is to not ignore posts without featured images (in my case, category 1 has only one post which doesn’t have a featured image so nothing displays). Instead, there should be some random/default featured image for posts without a featured image.
    Thoughts?

    Joe Anzalone
    Member

    @captin-shmit

    It should work fine on posts without featured images since there are several options for choosing a fallback image. (Plus the plugin comes with one if you don’t set a default at all)

    The plugin currently ignores posts that don’t have an audio URL associated with it, usually provided by the PowerPress plugin. If there’s enough interest to use this with regular blog posts, I could add an option to include those. But for now, it’s really just meant for podcasts.

    Clifford Paulick
    Participant

    @cliffpaulick

    When using [message-flow numberposts=”5″ category=”1″], I see no content, even though there are 5 posts in that category (this post included, so 4 others). However, none of them have a featured image.

    By reading the plugin’s description, I didn’t initially catch that it’s only for podcast items. I though it was for posts and/or podcasts. I think the current plugin description is more thorough, but I think you should specify the ‘ignored if no url’ logic on the description page.

    I think this can benefit podcasters, but if you choose to make it so all posts/post types/featured images can be used, that’d be nice too.

    Thank you.

    Clifford Paulick
    Participant

    @cliffpaulick

    I can’t remember where I am on this — if it’s working or not. I’m not personally using it so maybe just keep it in mind if someone else reports the same issue. Cheers!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Message Flow] bunch of WP_DEBUG errors’ is closed to new replies.