WordPress.org

Forums

MediaElement.js - HTML5 Video & Audio Player
Videos are not playing (3 posts)

  1. Catherine
    Member
    Posted 2 years ago #

    On this dev site page:
    http://sophiaguild.catswebweave.com/gallery/

    there are 3 videos placed in widget content areas (iThemes Builder).

    The poster images show fine, but the videos are not playing.

    I am using this code:
    [mejsvideo src="http://sophiaguild.catswebweave.com//sophiaguild.catswebweave.com/wp-content/uploads/videos/IconGallery.mp4" width="194" height="194" poster="http://sophiaguild.catswebweave.com/wp-content/uploads/2012/07/mother-sophia-holding-child.jpg"]

    and this:

    [video src="http://sophiaguild.catswebweave.com/wp-content/uploads/videos/Talismans.mp4" width="194" height="194" poster="http://sophiaguild.catswebweave.com/wp-content/uploads/2012/07/talismans-winged-shin-thumb1.jpg" progress="false" volume="false" duration="false" fullscreen="false"]

    neither of which work.

    Please advise - thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/

  2. Catherine
    Member
    Posted 2 years ago #

    Update: I am using the same code format for all three players on this page:
    http://sophiaguild.catswebweave.com/gallery/

    and only the first player is working. The code is this:
    [video src="http://sophiaguild.catswebweave.com/wp-content/uploads/videos/Talismans.mp4" width="194" height="194" poster="http://sophiaguild.catswebweave.com/wp-content/uploads/2012/07/talismans-winged-shin-thumb1.jpg" preload="true"]

    Thanks,
    -Catherine

  3. Catherine
    Member
    Posted 2 years ago #

    The videos are in H264 format and sized to the exact dimensions of the area they are placed in.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • MediaElement.js - HTML5 Video & Audio Player
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.