WordPress.org

Forums

Media Library Alt Fields
[resolved] a few glitches (7 posts)

  1. Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Great plugin idea - and I need it too :)

    A few glitches though

    I have the plugins Smush.it and Media Tags installed and there appears to be conflict with yours, once I installed it.

    Please check this screenshot as to what I mean - https://skitch.com/rastarr/89hte/shades

    Any ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-library-alt-fields/

  2. Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    and from that screenshot, I need to enter the Alt text in the first entry field that shows above the Media Tag

  3. JarretC
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Alright, hadn't tested with other plugins so let me get those setup and see if I can fix it.

  4. Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    and I gotta say, it makes things a freaking breeze in updating all these missing Alt Text fields though.

    Google will love me hahaha

  5. JarretC
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Ok, version 1.1 should fix this issue. Download/install/activate and let me know if it works for you.

  6. Martin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Brilliant - works a treat.
    https://skitch.com/rastarr/89h2d/shades

    What a great addition to the Media Library functionality too - should be a part of core IMO

  7. JarretC
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Good to hear, let me know if you run into any further issues.

    Marking this resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Media Library Alt Fields
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.