WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Media Credit » [Resolved] [Plugin: Media Credit] Unexpected output message

[Resolved] [Plugin: Media Credit] Unexpected output message

  • I’m getting a “The plugin generated 200 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.”

    Just a heads up so that for the next version, the code might be cleaned up a bit.

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-credit/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi, thanks for your interest in Media Credit. So that I can investigate further, can you please list which version of WordPress as well as which version of Media Credit you were using? Also, were you using any other media-related plugins? How did you install the plugin, and does this error output appear on every page or solely when you try to active the plugin?

    Thanks,
    Scott

    I’m on WP 3.0.4 and the latest version of your plugin. I don’t recall seeing this error message on WP 3.0.3 though.

    I only saw it upon activation but I did get some “headers already sent” errors when updating settings on WP Smart Image II.

    Other media plugins I have installed are Enable Media Replace and Audio Link Player.

    HTH

    This should be fixed with Media Credit 1.1.2 (as well as compatibility with WordPress 3.1. Let me know if you have any further troubles after upgrading (WP and MC). Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Media Credit] Unexpected output message’ is closed to new replies.
Skip to toolbar