WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress Button Plugin MaxButtons » [Plugin: MaxButtons: The Ultimate CSS3 Button Generator] Buttons not displaying in internet explorer

[Plugin: MaxButtons: The Ultimate CSS3 Button Generator] Buttons not displaying in internet explorer

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I just started having this same problem. Out of the 13 buttons I have, only the first 12 are displaying properly. When ever I add another button, another one start displaying as text only. It looks fine in all other browsers except IE 9. It’s really frustrating. The site is http://aae.boisestate.edu/summer-basic-appointments/

    Did you ever get resolution on this? I’m having a similar issue where only the first few buttons are properly styled and the rest are showing without CSS. Looking at the code on the page looks like the function that displays the inline CSS isn’t working beyond the first few buttons, yet there are no errors to be found.

    Plugin Author Max Foundry

    @maxfoundry

    Are you still having this issue? We’d like to try and track this down.

    reytuerto

    @reytuerto

    yo tambiƩn tengo ese problema con internet explorer 8 y 9.

    http://www.oefa.gob.pe

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    These are English language forums. Please use English.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: MaxButtons: The Ultimate CSS3 Button Generator] Buttons not displaying in internet explorer’ is closed to new replies.
Skip to toolbar