Support » Plugin: MailChimp Widget » [Plugin: MailChimp Widget] Form not working

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author jameslafferty

    (@jameslafferty)

    Hi a.blok,

    A look with Chrome’s developer tools is telling me that the issue is with the wpcontent_slider, which seems to contain a bunch of syntax errors (looks like missing option values) when it’s loaded. Is this another plugin that maybe needs to be disabled?

    Cheers,
    J.

    Hi James,
    thanks for checking out. I deactivated the plugin that created the JS errors.
    Now both Chrome’s Dev Tools and Firebug for Firefox tell me the JS is ok. But the problem still remains.
    Cheers!
    Alexander

    Plugin Author jameslafferty

    (@jameslafferty)

    Hi Alexander,

    So it works fine if I disable Javascript, which indicates to me that there’s some sort of conflict going on with some other Javascript on your site (the AJAX delivery is working fine for me on several sites, so I’m thinking it’s probably b/c of something else you’re loading in). My advice would be to turn off plugins one by one until you find the culprit. Failing that, have a look at the result if you try a different theme as well. Before doing any of this, be sure to back up your site completely, since turning off plugins can often erase their settings, and if you’ve spent a lot of time configuring the site, you’ll want to be able to recover quickly.

    Best of luck with it,

    James

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: MailChimp Widget] Form not working’ is closed to new replies.