WordPress.org

Forums

Plugin MailChimp Submit button not working (5 posts)

  1. MindClick
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am using studiopress Church Theme and have installed the Mailchimp Subscribe form plugin. It all went well. It displays great in the side bar but it appears that the Submit button is inactive. I click it and it does absolutely nothing. Can anyone help me with this?
    My site is http://www.mindscriptives.com

  2. MindClick
    Member
    Posted 5 years ago #

    I turned off the java script option and this seems to have resolved the submit button not working. What is has cause now is an error which reads
    'An invalid interest group was selected'. This is odd as I only have one group and that was the one selected.
    Has anyone else seen this error message or behaviour.
    I have this occurring on two sites.
    http://www.mindscriptives.com
    http://www.positively-ageless.com
    Both are set-up to subscribe people to the same list.
    Thanks

  3. mc_jesse
    Member
    Posted 5 years ago #

    The orign "submit button not working" problem likely means there was some javascript conflict with something else being loaded on your site.

    I can't check out the 2nd problem as neither of those links load sites with the plugin or with any sort of obvious link to such a site.

  4. mc_jesse
    Member
    Posted 5 years ago #

    Actually, on the 2nd issue, is this the problem you are having?
    http://wordpress.org/support/topic/390794#post-1487250

    If so, it's being fixed.

  5. deegoch
    Member
    Posted 4 years ago #

    I thought I was having the same problem as MindClick, the submit button would remain clicked and nothing else would happen. Turns out my website only has this problem when visiting without www in the url. Not sure what that has to do with the plugin, if anything, but I thought I'd mention in case anybody else has the same issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic