WordPress.org

Forums

MailChimp List Subscribe Form
Automatic upgrade MC WordPress plugin fails (13 posts)

  1. Bart van Maanen
    Member
    Posted 4 years ago #

    For my WordPress websites I use the MailChimp plugin, but the latest automatic update for 1.2 fails. What can it be?

    http://wordpress.org/extend/plugins/mailchimp/

  2. Varesz
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have a same problem with the newest plugin:
    "There was a problem loading your MailChimp details. Please re-run the setup process under Settings->MailChimp Setup ".
    This is what I get on my page after upgrading and running setup.
    So, I 've deleted this plugin and upgraded again and I get the error again.

  3. Tim Moss
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'll also add my name to the list. I get the same error message since upgrading to the latest version of the plugin.

    My website is http://thenextchallenge.org (though I've turned the plugin off now)

    And I'm running the Thematic Power Blog theme if that's relevant.

    Any suggestions much appreciated.

    Tim.

  4. Varesz
    Member
    Posted 4 years ago #

    After reinstalling I clicked on "Update list" and everything is OK!

  5. MarshaS
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same message: "There was a problem loading your MailChimp details. Please re-run the setup process under Settings->MailChimp Setup ".

    I've also deleted the plugin, reinstalled, and updated the list and the subscribe form still doesn't appear.

    Also, when I drag the MailChimp Subscribe Form widget into the sidebar it says, "There are no options available for this widget."

    My site is: http://winterbluescoach.com/

    Help, please?

  6. Tim Moss
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ah, thanks Varesz. That was rather straightforward!

    'Update List' solved my problems too MarshaS. Have you tried that?

  7. Bart van Maanen
    Member
    Posted 4 years ago #

    I still get this message, saying (Dutch version) Download failed. Not found!

    Downloaden update van http://downloads.wordpress.org/plugin/mailchimp.1.2.zip… Download mislukt. Not Found

    @MarhaS: you cannot edit the widget, but you can edit the plugin under Settings. I use the widget on three sites in different appereances.

    Where are the MailChimp boys or girls for a comment on this issue?

  8. MarshaS
    Member
    Posted 4 years ago #

    All,

    I realized after I posted that "Update List" at the top of the settings page and "Update Subscribe Form Settings" at the bottom of the page perform two different functions. Yes, Update List solved my problem!

    Now I have some issues with the text color (it's not the color I specify in the Settings) but I suspect there's a setting back on MailChimp that was imported that I've forgotten to change.

    Thanks for your help. Have a great day everyone!

  9. mc_jesse
    Member
    Posted 4 years ago #

    "Update List" will fix this for some, but possibly not all. Be sure to read the upgrade instructions that were posted.

  10. dponder
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello all, just from reading through the above posts it looks like some of you with issues haven't actually re-setup your sidebar and widget settings. The upgrade instructions are to:

    1. Drag the MailChimp Widget back into the sidebar. This is done on the WordPress backend at Appearance>>Widgets.

    2. Visit the MailChimp settings page (Settings>>MailChimp Setup, which will have maintained your prior settings), click the "Update List" button, and you're done!

    Has anyone here completed these steps and still having issues? If so, what version of WordPress are you running?

  11. claudine_fysw
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi.
    I'm still having issues with this. I'm running 3.0.1. Any ideas?

    I've deleted the plugin, even from the control panel, then reinstalled it going through the steps mentioned above but still getting the same messages as @MarshaS was getting.

    Any ideas?

  12. mc_jesse
    Member
    Posted 4 years ago #

    Did you follow the steps that dponder listed and I linked in the upgrade notes? I have not seen a case where that did not fix things except where someone decided that a step didn't apply and didn't follow it.

  13. claudine_fysw
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ah, what? (Comment to self.)
    I still get the same messages at the back end but when I "visit" my site i.e. don't log in, the form is there.

    @mc_jesse thanks for the feedback. I did follow the steps without omitting any which is what was so frustrating for me. It's fixed now.

    Thanks guys.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • MailChimp List Subscribe Form
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic