WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: M-vSlider] Problem adding links to images

[Resolved] [Plugin: M-vSlider] Problem adding links to images

  • evilforces

    @evilforces

    Hi all!!!

    I’m having a problem with this wonderful plugin.

    If i add a link to some image on slider, when i save the changes i have a “forbidden” page saying i don’t have permise to access that page.

    It only happens if i put a link on any image on slider. If i save the options with no links the plugin works perfect.

    Any suggestions?

    I see that when i save the options with no links the instruction on the addres bar is “my adress”/wp-admin/admin.php?page=rslider_page&rs_id=4&rs_action=rs_edit&updated=true and if i put a link the instruction is “my adress”/wp-admin/admin.php?page=rslider_page&rs_id=4&rs_action=rs_edit&updated=true&updated=true . it puts a double &updated=true, i think it could be the problem but i’m not sure.

    Thanks in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/m-vslider/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author M. Amir Ul Amin

    @mamirulamin

    That’s weird, but I would need access to your admin. without this I can’t investigate it.

    Thanks

    evilforces

    @evilforces

    Can I help you to solve the problem without giving you my credentials??? I’m the only person with that problem???

    Thanks in advance!!!

    Plugin Author M. Amir Ul Amin

    @mamirulamin

    add me in skype

    mamirulamin

    I am only available for half an hour, after that I will available tomorrow.

    evilforces

    @evilforces

    I created a user for you. Please, tell me where do you want i send you the credentials to enter on the blog.

    evilforces

    @evilforces

    Thanks for your help!!! i will contact you when i have the files you required!!!

    Great support for a great plugin!!!

    evilforces

    @evilforces

    Problem solved now!!!

    It was a problem with mod_secure and permises on file access.

    I want to thank another time to M. Amir for the help on resolving that problem.

    Thanks for all!!!

    evilforces

    @evilforces

    Problem solved now!!!

    It was a problem with mod_secure and permises on file access.

    I want to thank another time to M. Amir for the help on resolving that problem.

    Thanks for all!!!

    I want to be able to add Links to my site?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: M-vSlider] Problem adding links to images’ is closed to new replies.