Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: List category posts] Extra " added to ul tag

[Resolved] [Plugin: List category posts] Extra " added to ul tag

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • Plugin Author Fernando Briano


    Thanks ideric! Just released a bugfix release v0.20.1 without this extra “. Thanks for your contribution!

    Pleasure! Thank you for keeping the plugin alive…

    Check it out in action here (see sidebar):

    Updated, but something went wrong. The hole site got the footer-color, and tags= didn’t work. Strange. Had to go back to 0.19.3 again 🙁

    The bug is still present.
    First link read
    <a href=" "="" akten-vom-placida-viel-berufskolleg-lagen-an-der-autobahn="" 07="" 10="" 2011="" smmp.de="" http:="">
    second link looks normal
    <a href="http://smmp.de/2011/10/05/musik-und-kunst-mit-kindern/">Musik und Kunst mit Kindern</a>

    Yes have bug too. First item in list of posts the post title link is disabled and not part of the unordered list. Reverting to old version.
    Theme “Headway Theme”

    i am having trouble as well after updating this morning. My ‘class’ is not showing up. On my pages before the list I am getting the following code that shows up: <ul class=“myclass>

    you can see an example on our homepage at http://www.terralingua.org

    PS: New version seems to work fine in another website built with Weaver Theme – My server is PHP 5 but I used version 17.X of your plugin to fix problem.

    Website it isn’t working (but replaced plugin with older version)
    Website where it is working:

    i added the ” in the Catlistdisplayer.php according to Ideric’s screenshot, and this fixed the trouble.

    Plugin Author Fernando Briano


    Ok, the error was the extra ” as ideric first pointed out. I removed it on version 0.20.1, but if you specify a class for the plugin, the ” didn’t get closed like ortixia showed: <ul class=”myclass>

    I placed the ” correctly now. Now, regarding Start1’s and Andrea’s bugs, could you be more specificas to when / how this is happening?

    Please, everyone try out the latest release: 0.20.2 and sorry for the dumb mistake on version 0.20.1.


    Plugin Author Fernando Briano


    UPDATE: I’m seeing Andrea’s bug now, I’ll fix it ASAP and release a new version.

    Plugin Author Fernando Briano


    Ok, version 0.20.2 is up and ready to update. It addresses the ” and no link on the first post issues. Please update and let me know if it’s working correctly for all of you.


    Better, but tags=xxx dos not work here with the latest version

    But tag=xxx do work. Can you change it back to tags. Have a lot of posts with tags

    I also get something wrong when i just use [catlist], it does not print out the latest posts as it used to, but the latest posts from the first tag.

    [catlist author=40] also print out the latest 5 from the first tag in the post.

    The only thing that’s working on my site is [catlist id/name=]

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: List category posts] Extra " added to ul tag’ is closed to new replies.