WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Link Library] Submitter Form

[Resolved] [Plugin: Link Library] Submitter Form

  • Upgraded to latest version, and then again… link submitter form still not working. No moderation e-mails of any type going out, links not saved in in moderation section.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Yannick Lefebvre
    Participant

    @jackdewey

    Try upgrading to 4.6.3 which I just submitted to the WordPress repository. I fixed a few issues. Please let me know if it helps.

    Seems to have fixed the problems! Will let you know if users report anything else unexpected. Thanks! (And thanks for continuing to improve the plug-in – despite the headaches.)

    Plugin Author Yannick Lefebvre
    Participant

    @jackdewey

    Thanks for the feedback. Can you mark the issue as resolved?

    Sorry for breaking things on occasion. There are so many permutations to check and I’m really busy with work these days. Trying to squeeze a few new things here and there but not always having the time to make sure it works with all configs.

    No prob – the plug-in is well worth the occasional glitchancement.

    hi jack
    I posted a request in your bug & feature list just some days ago and you’ve already done it in 4.6.4. Wonderful, thank you very much!
    regards
    aRtBee

    Daniel
    Member

    @dhoffmann

    Hi Jack,

    I installed today the latest Version. As it seems, the form is broken again?

    Best wishes and thanks for your work

    Daniel

    Daniel
    Member

    @dhoffmann

    Sorry Jack. This was a configuration-error (Link Acknowledgement URL) on my site. Now it works fine. Thank you!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Link Library] Submitter Form’ is closed to new replies.