Support » Plugin: Lightbox Plus Colorbox » [Plugin: Lightbox Plus] Video | Request unsuccessful: error

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Nevermind, got it fixed. I forgot to add class=”lbpModal”.

    Can you let me know exactly where that class goes?

    I get the same error.

    <div class="lbpModal" style="padding:0px 0px 50px 0px;">
    		<a href="http://youtu.be/whatever" rel="lightbox[testID|testfilename]"><img align="left" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/img/trailer.png" alt="Watch the video trailer"/></a></div>

    Thanks very much.

    Figured it out.

    Anyone with the same issue, follow the instructions carefully under Secondary Lightbox in the Demos (not FAQ) section of the 23Systems site:

    http://www.23systems.net/plugins/lightbox-plus/demos/

    Could a mod please delete my first post on this page, or the code within that post? The YouTube link in that code is now feeding back to the “As Seen On” part of the YouTube page with a link to this forum post, and that’s not desired by the uploaders of that video. I don’t mean to hijack their YouTube video with a post here.

    It would be much appreciated!

    I’ve also added a resolution in my second post for anyone with the same issue.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    Lead Plugin Wrangler

    Changed to http://youtu.be/whatever 🙂

    Thank you so much! It’s really appreciated.

    In order to start setting up the video as per bbolkowy’s instructions, first thing to do is check the “Use Secondary Lightbox” checkmark (way at the bottom), which will create a second set of settings, which you will then be working with.

    Took me a few minutes to figure this out.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Lightbox Plus] Video | Request unsuccessful: error’ is closed to new replies.