Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Leaflet Maps Marker] Links in Mapsmarker plugin broken?

[Resolved] [Plugin: Leaflet Maps Marker] Links in Mapsmarker plugin broken?

  • Hello,

    I have successfully installed Mapsmarker on http://www.dangelos.it (specifically you can see it at http://www.dangelos.it/dove-siamo). Everything worked perfectly.
    But since today, it seems that something is wrong, the map doesn’t show up anymore (just the top bar) and if I go inside the admin panel, except the main page of the plugin (./wp-admin/admin.php?page=leafletmapsmarker_markers) all the other pages (settings, markers, any of them) are not accessible because something is wrong with the links. In fact all the links are without the slash between wp-admin and admin.php (./wp-adminadmin.php?page=leafletmapsmarker_markers).
    Could this be caused by the switching to the permalink structure I did yersterday?


Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author RobertHarm


    Your permalink structure change seems to be the problem with a high propability – try changing it back temporarily ans see if it works again

    Plugin Author RobertHarm


    Btw: if you like the plugin, I’d appreciate a donation and/ or a vote for the plugin on wordpress.org 😉

    I will try. But I would like to keep the /%postname%/ structure for the site.
    This is the .htaccess file:

    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]

    I’d like to point out that all the other plugins are working perfectly, so there is something wrong with the links in this plugin, if the problem is about the permalinks.
    Would removing and reinstalling the plugin solve the problem?

    Plugin Author RobertHarm


    Reinstalling wouldnt help I guess – but you can try. Sorry for no better solution. If you find one, please let me know!

    I tried to go back to the original structure but in fact nothing changes.
    And to be more precise, I found out that the links in the menus in the top and left side bars are working well, the ones which are not working are in each of the pages of the admin and still where the map should show. All because of the missing slash.

    Plugin Author RobertHarm


    If you can give me temporary admin access ( info at mapsmarker com) I could take a look…

    Done, you should get the credentials by mail.

    seems that adding this:

    # add a trailing slash to /wp-admin
        RewriteCond %{REQUEST_URI} ^.*/wp-admin$
        RewriteRule ^(.+)$ /wp-admin/ [R=301,L]

    solves the issue with links. Still the map doesn’t show up on the page: http://www.dangelos.it/dove-siamo/

    The map has reappeared… don’t know why, maybe some cache issues…

    Plugin Author RobertHarm


    puh – that was tricky. now it works. One problem was with WP_ADMIN_URL constant which seemed to be already defined by another plugin – will change that to LEAFLET_WP_ADMIN_URL so that slashes get added.

    But even after that, the map didnt show up. I then found out that you had the tags osm and openstreetmap and within the plugin Simple Tags the “Autotag feature” enabled – this had the effect that the Javascript-Code for the map on the frontend was changed by simpletags and thus didnt show up.

    I removed both tags osm and openstreetmap and now everything should work as expected :_)


    Seems like i have the same trouble here. what kind of plugins should i remove to make the link fixed?


    Plugin Author RobertHarm


    Tizianos had a problem with the plugin “Simple Tags” with the option “Autotag feature” enabled. If you are also using this plugin, try disabling the option or the plugin in general

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Leaflet Maps Marker] Links in Mapsmarker plugin broken?’ is closed to new replies.