WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Lazyest Slides] Fatal Error – 0.5.2not working

[Resolved] [Plugin: Lazyest Slides] Fatal Error – 0.5.2not working

  • I get this error message when using:

    Fatal error: Call to a member function loc() on a non-object in /home/mysite/public_html/wp-content/plugins/lazyest-slides/inc/thickbox.php on line 78

    This is disappointing because other Thickbox plugins just HANG…

    I had hoped Lazyest Slides would be a solution.

    Currently, it is NOT.

    Hopefully you can fix.

    http://wordpress.org/extend/plugins/lazyest-slides/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Marcel Brinkkemper
    Member

    @macbrink

    thanks for the bug report. I’ll see what I can do.
    What server do you use?
    Do you use accented characters in your file or folder names?

    Plugin Author Marcel Brinkkemper
    Member

    @macbrink

    please try if 0.5.3-beta would fix this fatal error
    http://wordpress.org/extend/plugins/lazyest-slides/developers/

    Thanks for the quick reply. I have been hosted by Arvixe for 7 years – 3 Joomla sites and 3 WordPress – never problems with them being up to date with the latest PHP, MySQL etc.

    No, I do not us an accented characters in file or folder names.

    I’ll give 0.5.3 a try and let you know.

    Thanks for the quick reply. I have been hosted by Arvixe for 7 years – 3 Joomla sites and 3 WordPress – never problems with them being up to date with the latest PHP, MySQL etc.

    No, I do not us an accented characters in file or folder names.

    I’ll give 0.5.3 a try and let you know.

    With 0.5.3 I just get a grey semi-transparent box with a black “X” in the upper right corner for closing.

    My LZ Gallery settings are for “Show slide in Thickbox” and “Shhow image in Thickbox”

    NOTE: The Shhow TYPO is a mistake in the Lazy User Interface (UI).

    The 0.5.3 settings are “Default” and “Use Lazyest Slides Thickbox image popup.”

    I will leave this in place for a few hours so you see for yourself. Then I will deactivate 0.5.3 beta and return to using LIGHTBOX GALLERY which works just fine. I discovered LIGHTBOX GALLERY last night just after posting the above “Fatal Error” message.

    My gallery is at http://philoqualia.com/photo-gallery

    Plugin Author Marcel Brinkkemper
    Member

    @macbrink

    Thank you for testing Lazyest Slides 0.5.3 and for leaving it in place for a few hours. However, being in a another timezone prevented me from observing what went wrong 😉

    Making progress.

    I am using 0.5.3 and no crashes.

    I’m using the Carousel view with success. I like the way it works.

    No other Thickbox or Lightbox plugins are activated. Only Lazyest Gallery and Lazyest Slides.

    However, I have given up on Thickbox. When I check “Use Lazyest Thickbox popup” in the 0.5.3 settings and “Show Slide in Thickbox” in the Lazyest Gallery settings, I just get a grey, translucent window with an “X” in the upper right that shows no image.

    So, when you look at my gallery you will be seeing the result of the following selections:

    Lazyest Gallery: “Show slide in slide view” and “Show image in popup window”

    Lazyest Sldes: “Carousel” WITHOUT the selection of “Use Lazyest Slides Thickbox image popup”

    Personally, I don’t really care if Thickbox works. I like the Carousel/Popup Window combination.

    By the way, I am using the LG Random Image widget with success.

    Thanks for your help.

    You can view my gallery at http://philoqualia.com

    Plugin Author Marcel Brinkkemper
    Member

    @macbrink

    The problem is, I can’t duplicate your errors on my server/browsers.
    I have even downloaded some of your images to test. It works flawlessly on my test sites.

    Thank you for using Lazyest Gallery

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Lazyest Slides] Fatal Error – 0.5.2not working’ is closed to new replies.