Support » Plugin: Lazyest Gallery » [Plugin: Lazyest Gallery] Thumbnails not working on clean install of WP 3.1 and LG 1.0.30

  • I’ve done multiple clean installs of WordPress with Lazyest Gallery. With thumbnail caching disabled, thumbnails don’t seem to ever display properly.

    This seems to affect the slide view as well. If the slide caching is off, slide images don’t render.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • Hi,

    I have the same problem, hoping there will be an update or easy fix for this great plugin 🙂

    Some load some don’t in my case. so the ones that don’t load just display the image name although sometimes if I keep refreshing the gradually start to appear.

    Many thanks for any help on this.

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    (@macbrink)

    Hi,

    Thanks for the reply… sorry, forgot to mention I’m running this locally using XAMPP so I don’t think it’s permissions and some images show. If I keep refreshing more start to appear. All images are small and I have upgraded to 1.0.31

    I have a similiar problem with http://navytrainingcorps.org Recently upgraded WP to 3.1 and at the same time upgraded Lazyest Gallery to 1.0.30. All works fine except the Gallery page. Opening it (in IE8) shows folder icons with captions but no thumbnails and with a red cross. Clicking on the folder shows an image file, again no thumbnail and with with a red cross. Clicking on the image then shows the actual jpg. Any ideas?

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    (@macbrink)

    @webmasterntc You don’t use caching. Maybe there is a bug in the recently updated lazyest-img.php I’ll check.
    Did you try to enable caching?

    @housey any entries in your error log?

    Can you believe it – I overlooked something really really simple. Thanks for your help!!!

    I did try enabling caching before or so I thought but its working fine now anyway. Much appreciate the help.

    Is it possible to hide the blue filing cabinet with ‘folder’ written to the right of it on the gallery page? It has appeared since the upgrade.

    Hi,

    Nope, nothing in the error log…

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    (@macbrink)

    Please check your server memory setting.
    See FAQ on the lazyest gallery home page.

    Hi,

    Tried changing to 256M but no change. Got to work by unchecking creation of thumbnails and cropping but left cache thumbnails ticked. Thanks for your great plugin and support 🙂

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    (@macbrink)

    It turned out to be a bug.
    I’ll fix it asap.

    oh ok.. thanks, will update after.

    I have updated to WordPress 3.1.1 and have the Lazyest Gallery 1.0.32 installed with thumbnail caching enabled. Thumbnail images do not show up. Is there a bug fix available?

    Plugin Author Marcel Brinkkemper

    (@macbrink)

    The bug fix is in 1.0.2 for non-cached thumbnails.
    Cheached thumbnails should work fine if your memory settings are ok and your permissions are ok.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘[Plugin: Lazyest Gallery] Thumbnails not working on clean install of WP 3.1 and LG 1.0.30’ is closed to new replies.