WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » kPicasa Gallery » [Plugin: kPicasa Gallery] kPicasa not working at all

[Plugin: kPicasa Gallery] kPicasa not working at all

  • I must be a complete dummy. I’m following all the directions about entering the KPICASA_GALLERY(albumname) syntax correctly on it’s own line and I get no images at all. The post just shows the text as I typed it, doesn’t even seem to try to connect to Picasa.

    I even created a public “test” album (http://picasaweb.google.com/shawn.upson/Test#) to remove any of the authenticated album config and still no dice. My syntax in the post is KPICASA_GALLERY(test) and that’s all that shows in the post.

    What am I missing?

    http://wordpress.org/extend/plugins/kpicasa-gallery/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author kag

    @kag

    Are you sure the plugin is enabled?

    Could you try to disable other plugins and see if that helps?

    I’m using wordpress 3.1,

    kpicasa page shows “couldn’t connect to host”, any thins that I miss.
    I have disable all other plugin and just enable kpicasa, still the same.

    Thanks in advance

    Plugin Author kag

    @kag

    someweb, your web host is probably blocking connections to Picasa. Can you check with them? If that’s the case, unfortunately there’s nothing I can do.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: kPicasa Gallery] kPicasa not working at all’ is closed to new replies.
Skip to toolbar