WordPress.org

Support

Support » Multisite » [Resolved] [Plugin: JW Player for WordPress – Flash & HTML5 Video Player] after update to 1.5.7 not worki

[Resolved] [Plugin: JW Player for WordPress – Flash & HTML5 Video Player] after update to 1.5.7 not worki

  • Hi!

    Just updated from 1.5.5 to 1.5.7 and now the players in all my posts
    disappeared. Checked it with the actual versions of Opera, Firefoy and IE.
    Only in IE if I switch to ‘Select Primary Mode: HTML5’ I see the player but it doesn’t play!
    My custom players are still there!

    On a wordpress multisite installation (only one blog is active) I tried to activate the plugin network wide or only for the active blog – no change.

    I have absolutely no idea how to get it working with the updated version – will force me to use the former version again . . .

    regards ringen00

    http://wordpress.org/extend/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • JW Player
    Member

    @longtail-video

    @ringen00,

    Can you provide a link to your site where a player has disappeared? That should help to debug your issue.

    Thanks.

    When I try to update automatically I get this message:
    “Your attempt to update this plugin: “jw-player-plugin-for-wordpress/jwplayermodule.php” has failed.”

    Repeated it – no message – successful update.

    Here is the URL:
    http://ringe-saito.de/blogtest/

    Check your error log on your server to see what it says. It may just be a permissions issue.

    I’ll do this – thanks 🙂

    no permission issue – the player only shows up very very shortly and then is gone …

    You said:

    When I try to update automatically I get this message:
    “Your attempt to update this plugin: “jw-player-plugin-for-wordpress/jwplayermodule.php” has failed.”

    So what I meant was ‘When you upgrade, see if you have any errors in your PHP error log’ 🙂

    this is from the blog with the old working plugin:

    <link rel='stylesheet' id='wp-pagenavi-css'  href='http://ringe-saito.de/blog/wp-content/plugins/wp-pagenavi/pagenavi-css.css?ver=2.70' type='text/css' media='all' />
    <script type='text/javascript' src='http://ringe-saito.de/blog/wp-content/uploads/jw-player-plugin-for-wordpress/player/jwplayer.js?ver=7999'></script>
    <script type='text/javascript'>
    /* <![CDATA[ */
    var shutterSettings = {"msgLoading":"L O A D I N G","msgClose":"Click to Close","imageCount":"1"};
    /* ]]> */

    and this is from the new plugin:

    <link rel='stylesheet' id='wp-pagenavi-css'  href='http://ringe-saito.de/blogtest/wp-content/plugins/wp-pagenavi/pagenavi-css.css?ver=2.70' type='text/css' media='all' />
    <script type='text/javascript' src='http://ringe-saito.de/blogtest/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.1'></script>
    <script type='text/javascript'>
    /* <![CDATA[ */
    var shutterSettings = {"msgLoading":"L O A D I N G","msgClose":"Click to Close","imageCount":"1"};
    /* ]]> */

    ill look for this

    will try to update manually now – unfortunately hetzner is not giving me a special php log

    <script type='text/javascript' src='http://ringe-saito.de/blogtest/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.7.1'></script>

    Interesting. Its NOT loading the same JS.

    Did you activate this network wide or per site?

    i updated it manually via ftp – no change

    I tried both . . .

    Turn off ALL other plugins on the non-working site.

    Im in bed with fever now … seems like a break …

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: JW Player for WordPress – Flash & HTML5 Video Player] after update to 1.5.7 not worki’ is closed to new replies.