WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Plugin Just Stopped Working

Plugin Just Stopped Working

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Ankit Pokhrel
    Participant

    @ankitpokhrel

    Hello Fxvdigital,

    Thank you for using the plugin. If the plugin was working fine before then the problem can only be because of conflicts with some other plugins. Or if you have migrated your site from local to live server make sure that you changed the site url in your database.

    UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/yourlocalsite/', 'www.yourlivesite.com/');

    Thanks,
    Ankit

    fxvdigital
    Participant

    @fxvdigital

    Hey Ankit,

    I deactivated all plugins and I still have the same issue. I didn’t add any new plugins or even any new modifications to the theme. It worked just fine and then all of a sudden it began to stall after I clicked ‘insert into post’.

    It happened once before and I went ahead and deleted everything and re-installed and it began to work again. After a bunch of entries it stalled again. I just don’t understand why it would all of a sudden do that when all I was doing was just adding custom post types.

    Very weird. Any other ideas?

    Thanks! – Fred

    Plugin Author Ankit Pokhrel
    Participant

    @ankitpokhrel

    Thank you everyone for reporting the problem. I will hopefully provide some solution as soon as possible. Please provide any information that could be helpful.

    This issue is also being discussed here.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plugin Just Stopped Working’ is closed to new replies.