WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Joomla/Mambo To WordPress Migrator] Everything OK but blank posts

[Resolved] [Plugin: Joomla/Mambo To WordPress Migrator] Everything OK but blank posts

  • WP 3.1.1 Multisite
    Plugin version 1.5.2
    Migration works perfect, BUT ALL posts are blank.
    Title, categories, users, meta keywords, all is imported.
    No errors. But content is empty.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author christian_gnoth

    @christian_gnoth

    the content should not be empty. what charset you have in the joomla db and tb and in wp? maybe that is the problem?
    please try with the settings for “changing the codepage” and not changing.

    I have the same error. Content is empty.
    Charset i use in Joomla and WP are the same: utf_generate_ci.
    Do you have solution for this.
    Thanks

    Same problem.
    Both – utf8_general_ci
    Do codepage conversion doesn’t matter

    Using version 1.4.2 solve this problem

    @mazzy: Did you solve this problem ???

    same problem to me. But does also not work with 1.4.2. What can I do?

    Also having the same problem with the blank posts. Everything is being pulled in perfectly except for the actual post content. i.e ‘jos_content’ ‘fulltext’ is not being pulled into ‘wp_posts’ ‘post_content’

    WP: 3.1.2
    Joomla2WP: 1.5.2

    Ok guys I have got it working so try what I did:

    – Do no specify a MySQL Charset in either Joomla or WP options (leave blank)
    – Uncheck ‘Do codepage conversion’

    Give that a whirl.

    Plugin Author christian_gnoth

    @christian_gnoth

    please try the latest version.

    Thanks – Was having the same problems but @toasdesign’s fix worked for me.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Joomla/Mambo To WordPress Migrator] Everything OK but blank posts’ is closed to new replies.