Support » Plugin: Hide YouTube Related Videos » Plugin isn't Working

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    Are you sure that you are using oembed? Can you please send me the link to the actual page that has the video?

    http://nashwhite.co.uk/

    It’s on the homepage, first slider.

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    I’ve loaded that page a few times and I never see a video. That aside, I don’t think that it being loaded in the slider means that it’s using oembed. If you are loading a video from the_content(); it will be oembed, otherwise it’s just using another plugin to a straight iframe to create the embed and my plugin never gets a chance to interact with it.

    Sorry!

    My mistake, the slider is actually the last one in the slider group on the home page (if you click the left arrow on the slider nav, the video will show up with a ‘play’ button).

    Also you’ll have to explain to me what the oembed is and where in WP I would need to go in order to edit it etc.

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    I think you need to talk to Epic Slider as they are ones that are building the YouTube video link.

    Oembed is where you have a post and you paste the YouTube link on a line by itself and WordPress converts that line into the embed code.

    Hi, Just loaded the plugin and think there could be a problem I have a video at http://www.mysteryshopper.me.uk/mystery-shopper-video/ and when it finishes there are more YouTube videos shown. Have I done something wrong?

    Regards
    Drachsi

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    Hi Drachsi, can you email me about this directly? web -at- sparkweb.net I’d like to talk to you directly about your current configuration settings. Thanks.

    David

    Hi

    I have the latest version of your plugin, but it doesn’t seem to work.

    I’m using the portfolio feature for each video, then placing the videos on a single page, like this: http://goo.gl/EgCLX At the end of each video I get the related videos thing. Could you please help me?

    thanks,

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    The plugin won’t work in this case since you are putting the embed in directly instead of using WordPress’ oembed functionality. Here’s some details on oembed: https://codex.wordpress.org/Embeds

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    The plugin won’t work in this case since you are putting the embed in directly instead of using WordPress’ oembed functionality. Here’s some details on oembed: https://codex.wordpress.org/Embeds

    Oh, I see that. Is there a way of making the playback window larger, say 800 x 450 ?
    http://goo.gl/U9MDq0

    thanks

    Plugin Author sparkweb

    (@sparkweb)

    Probably, but that’s out of the scope of what this plugin does. 🙂 I’m not sure what you’d need to do to make that happen.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Plugin isn't Working’ is closed to new replies.