Support » Plugin: Social Icons Widget by WPZOOM » Plugin is installed and actived, but option is not showing

  • Resolved ThePotential

    (@thepotential)



    Hi,

    I need some help. I am very sure I have installed Social Icons Widget by WPZOOM plugin and also activated it, but the weird thing is, the option is not showing in my admin area, where I can edit the link for the social medias.

    In widget is showing, But there no point to showing in widget, where I cannot even updated the link for it?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • anyone?

    Plugin Author WPZOOM

    (@wpzoom)

    Hello,

    Sorry for late response.

    Have you checked how the widget works in the YouTube video?

    If it doesn’t work like that in your website, then it’s possible that there’s a plugin conflict, so try to change to default theme or deactivate all other plugins and try again to see if our widget works.

    ThePotential

    (@thepotential)

    Hi support,

    Yes I did a check and all. maybe if you don’t mind can you let me know your email? so I can email you my website link privately for you to check?

    Plugin Contributor Pavel Ciorici

    (@ciorici)

    I’m sorry, but wordpress.org forum rules doesn’t allow us to provide support using different methods or asking for your site login.

    You can try to find a way to contact us on our website however.

    ThePotential

    (@thepotential)

    I have done send a email via your website. my email starting with Xi…h….@Hotmail.com

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.