Support » Plugin: Contact Form Clean and Simple » plugin is breaking theme background image

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author megnicholas

    (@megnicholas)

    Hi, what theme are you using? Do you have a url you can give me?

    Thanks, Meg

    Hi Meg,

    I’m using the FlexiMag theme. The url is http://mitersoftware.com/clients/martell/

    Thanks so much!
    Beth

    Plugin Author megnicholas

    (@megnicholas)

    Hi Beth,

    Can you activate the plugin so I can see the problem?

    Have you tried unchecking the option ‘Use the plugin default stylesheet (un-tick to use your theme style sheet instead) :’ in the plugin’s setting screen. Do you get the same behaviour?

    I note this is a premium theme so I can’t download it to troubleshoot. It might be worth raising this with the theme authors as I presume you get free support with it?

    Meg

    Meg,

    Ok, it’s activated. Yes, I did try un-ticking the style sheet…no difference. Yes, I’ll go to the theme authors next if there’s no issue with the plugin.

    Thank you.
    Beth

    Plugin Author megnicholas

    (@megnicholas)

    Hi Beth,

    What’s wrong with the background image? I see a white background are you expecting an image? Sorry, I can’t remember what it was like when you had the plugin deactivated.

    Thanks, Meg

    Meg,

    Yes, when I deactivate the plugin, the background image appears. It’s an ocean/beach image. It’s a larger version of what’s in the branding area.

    Thanks,
    Beth

    Plugin Author megnicholas

    (@megnicholas)

    Hi Beth,

    I think you are best off approaching the theme developer now. Without access to the theme code I am working in the dark.

    I am interested to know what the solution is so please do keep me in the loop.

    Thanks, Meg

    I have same issue. No background image is shown with this plugin.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘plugin is breaking theme background image’ is closed to new replies.