WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: IntenseDebate Comments] Installed fine, synced fine, but ID comments box is just not showin

[Resolved] [Plugin: IntenseDebate Comments] Installed fine, synced fine, but ID comments box is just not showin

  • I installed ID on 3 blogs, installation success, syncing success, everything in terms of configuration and “tweaking” is fine, no errors at all.. but the platform is just not showing up.. and the native comments and comment fields are the ones showing.

    of course I selected ” IntenseDebate Comment Template ” and saved the settings.
    I logged in / out of WP dashboard, same.
    The whole ID documentation contains no single entry about “ID not showing up”.. perhaps I am the first one to encounter this? :S

    Comments in my template are called by
    <?php comments_template('', true); ?>

    Also, on 3 blogs not all comments were imported, only ones for OLD posts, for NO known reason.. although I did get that email confirming that ALL comments were imported successfully.

    Any help is apprecited.

    http://wordpress.org/extend/plugins/intensedebate/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • After some checking, I found that one of my plugins (AWD Facebook all in one” is in conflict with ID (and LiveFyre as well, BTW), and when I disabled it, ID worked like a charm.. and I really LOVE IT..
    Except that I think some (old) comments were not imported (synced) successfully

    Yet I dont understand why ID plugin did not import all comments.. many posts’ comments are missing and were not imported. Any fix for that ?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: IntenseDebate Comments] Installed fine, synced fine, but ID comments box is just not showin’ is closed to new replies.