Support » Plugin: AMP » Plugin installed, but “wrong directory”-error upon activation

  • Resolved Michael

    (@mkalina)


    Hi, I have used the AMP-plugin for quite some time now. When I updated to 1.0.1, this error message came up:

    You appear to have installed the AMP plugin incorrectly. It is currently installed in the sbb-guidepost directory, but it needs to be placed in a directory named amp. Please rename the directory. This is important for WordPress plugin auto-updates.

    I completely deleted and reinstalled the plugin – same error. Should I in fact do what the message tells me and hard-rename the plugin-directory?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Weston Ruter

    (@westonruter)

    What is the directory name the plugin is in right now?

    I’m any case, doing a hard rename of the directory would fix the problem. It’s possible you may have another amp directory that is empty which needs to be deleted first.

    The dir name was sbb-guidepost. I deactivated the plugin, renamed the directory to amp, now it works without problems so far.

    And no, there was no empty amp-directory.

    Thanks anyway!

    You appear to have installed the AMP plugin incorrectly. It is currently installed in the mvp-google-amp directory, but it needs to be placed in a directory named amp. Please rename the directory. This is important for WordPress plugin auto-updates.

    How to fix this

    I just installed it and its not working

    Plugin Author Pascal Birchler

    (@swissspidy)

    @udaythenimrod The easiest solution would be:

    1. Deactivate and remove plugin.
    2. a) Download a new copy from https://wordpress.org/plugins/amp/ and upload it to your site
    2. b) Install a new copy directly from within WordPress admin by searching for AMP

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin installed, but “wrong directory”-error upon activation’ is closed to new replies.