Support » Plugin: Image Widget » [Plugin: Image Widget] Still does not work

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Peter Chester

    (@peterchester)

    Modern Tribe

    Honestly I have no idea since I can’t reproduce it. It works fine for me. It might be that there’s a conflict with another plugin in your install or with your theme. I’m sure that if you install a fresh version of WordPress and install the plugin it will work perfectly.

    One thing you could do though that might help me to solve this for you is to launch your browser inspector so that you can see if there are any javascript errors.

    Basically, using Chrome, you can right click on the page while you’re in the admin and ‘inspect element’. Then click on the ‘console’ tab and while that’s open, open the Widgets admin screen and try and add an image widget.

    If you see any errors, note them here.

    Here’s more info if you’re interested. https://developers.google.com/chrome-developer-tools/docs/console

    Tried everything, no errors in Javascript or other thinks. I’m going step by step disconnect all my plugins…if this does not i search a other image plugin.

    Greets, vinceac

    Plugin Author Peter Chester

    (@peterchester)

    Modern Tribe

    Let me know what you find.

    The other thing that might help is debugging the php using WordPress debugger (and maybe the debug bar)

    http://nacin.com/2010/04/23/5-ways-to-debug-wordpress/

    Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Image Widget] Still does not work’ is closed to new replies.