WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Image Store] "This image failed to load"

[Plugin: Image Store] "This image failed to load"

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • seems as though i have the same problem, i have tried everything i can think of with no luck and the creator is not replying. I was getting this before the update, i installed the update to see if it would fix but no. I have a friend using this plugin and hers are working fine.

    itsmarkwilliams
    Member

    @itsmarkwilliams

    I had this problem. I solved it by disabling the watermark feature (?!) Hope that helps.

    @itsmarkwilliams@

    YES!!!
    It worked!
    Thank you so much! =D

    tmcheesebrow
    Member

    @tmcheesebrow

    I’ve also got this problem. It just started with a plugin upgrade and I have no idea what’s causing it.

    http://sarahschneemann.com/wordpress/?ims_gallery=gallery

    I tried the watermark thing and it was no help in this case.

    Any help would be appreciated.

    thanks!

    Plugin Author Hax
    Member

    @hax

    @ tmcheesebrow,

    you have a server configuration problem that is not allowing the image script to pass the right header information. if you try to view directly the image it download the image.php file instead of displaying the image.

    tmcheesebrow
    Member

    @tmcheesebrow

    Thanks for the response Hax –

    I noticed that was happening as well, but don’t know what kind of change would have made that happen.

    Any idea where I might look to fix that?

    julzdyer@hotmail.com
    Member

    @julzdyerhotmailcom

    I am experiencing the same issue here…

    I have disabled the watermark feature
    I am waiting to hear back from my host to see if it is a image.php header problem.

    Hoping to get image store fixed as it is the perfect solutin for my small business photography clients.

    Happy to donate if I can get it working.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Image Store] "This image failed to load"’ is closed to new replies.