WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Image Rotator Widget » [Resolved] [Plugin: Image Rotator Widget] 3.3.2 0.1.6 broken

[Resolved] [Plugin: Image Rotator Widget] 3.3.2 0.1.6 broken

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I’ve managed to hack the php so i can display the images i need so it’ll do me for now.

    I’m using 3 of the widgets on the same page and I did notice that one transition speed is used for all three, rather than being allowed to set them separately. Not a problem for me as i want them all to be the same.

    Also there doesn’t seem to be any difference between transition speed 1 and 10 for the fade (haven’t tried the others)

    Anyway, nothing a little hacking cant fix, but would be nice to be able to define the images properly through the widget interface as reported above.

    I’ve just installed this widget and have also noticed that the transition speed is always the same – there is no difference between 1 and 10. I’m using Fade.

    Hi. Yeah same for me – there seems to be no change with the transition speed. I can see you posted this 2 months ago – did you find the answer anywhere after all?

    Plugin Author srcoley

    @srcoley

    The transition speed issue has been fixed in version 0.2.2 for all transition types. Please update.

    Thanks,
    Stephen

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Image Rotator Widget] 3.3.2 0.1.6 broken’ is closed to new replies.
Skip to toolbar