WordPress.org

Forums

Hover Image
Link URL not working (12 posts)

  1. pistoling
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there - very cool plugin but the image links don't work for me just now. All set up properly but nothing... hoping it can be sorted? Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/hover-image/

  2. essemme
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi! I have the same issue. It's alla working execcpt for the hyperlink which is not working!
    Thanks a lot,
    Stefano

  3. ozanam
    Member
    Posted 2 years ago #

    Have you got any further with getting the hyperlink working?

  4. essemme
    Member
    Posted 2 years ago #

    Unfortunately not.
    I just gave up after a few shots.
    I'm still hoping that the developer will help us to figure out hot to solve this...

    Did you find another way to do the same?

    s.

  5. fidgit
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here ;-(

    No link working any which way...please please someone clarify as without the link I cant use the plugin at all....

  6. lindiharrison
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey there,

    Did anyone work out what the problem was here and now it can be resolved. I'm faced with the same issue today.

    Any ideas?

    Thanks.

    L

  7. lindiharrison
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorted.

    L

  8. reditores
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem. Did anyone solve problem?

  9. Praveen Kumar Navik
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have WP Advanced jQuery Cycle plugin version 1.0 . it working well upto uploading 9 image but when we increase image after 9 then gallery affected .and pagination not working . and other design also affected .

    please help and give solution for that

  10. gundi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had the same problem, so i switched from visual to text editor.
    between [himage] and [/himage] i found this: `. I removed it and now the links are working.

  11. gundi
    Member
    Posted 2 years ago #

    `<code> </code>
    sorry i couldn´t write it in the post before …

  12. vmelwani
    Member
    Posted 2 years ago #

    One solution I found was to encapsulate himage with a link.

    E.g.

    [himage]
    pic1
    pic2
    [/himage]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Hover Image
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.