WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Highslide 4 WordPress *reloaded*] Headings not appearing

[Plugin: Highslide 4 WordPress *reloaded*] Headings not appearing

  • Russell Jamieson
    Participant

    @powerblogservice

    I have set up Highslide for WordPress using the default settings.

    In the plugin Options when I set the “Caption source” to “Image Alt” this works fine and a caption appears underneath the image; but when I set the “Heading source” to either “Image Title” or “Image Alt” no heading is displayed above the image.

    Is there another setting that needs to be activated to make Headings appear?

    Thanks

    Regards

    Russell

    http://wordpress.org/extend/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author solariz
    Member

    @solariz

    Actually not. I will have a look at my test page because I use the title always underneath the image I maybe missed something in a last update. I check and keep you posted.

    Plugin Author solariz
    Member

    @solariz

    Fixed in 1.22, release soon

    Russell Jamieson
    Participant

    @powerblogservice

    Many Thanks.

    I am glad I will be able to have Highslide display both captions and headings

    I will be adding Highslide to the list of LightBoxes supported by Slickr Flickr in my next release.

    Cheers

    Russell

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Highslide 4 WordPress *reloaded*] Headings not appearing’ is closed to new replies.