WordPress.org

Forums

Graceful Pull-Quotes
Does not work with zBench theme (6 posts)

  1. Doug Nix
    Member
    Posted 3 years ago #

    I followed the troubleshooting information on the nerdaphernalia blog regarding checking the theme header.php for <?php wp_head(); ?>, and found it was there. Nevertheless, no pull quotes.

    Hope you will offer a fix...

    http://wordpress.org/extend/plugins/graceful-pull-quotes/

  2. Stephen Rider
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    More info? What doesn't work? When? Where? Why?

  3. Doug Nix
    Member
    Posted 2 years ago #

    I installed the current version of the Graceful Pull Quotes plug-in, but when I added the necessary tags to create a pull quote in a post and previewed the post I did not get a pull quote inserted in the body of the post.

    I went looking for troubleshooting information and found the reference to the same problem on the nerdaphernalia blog that dealt with fixing this problem. Looking at my header.php in my theme, ZBench, I found that the referenced PHP was where it was expected to be.

    As I am not much of a coder, that was as far as i could go. I am assuming that my theme is blocking the pull quote code from doing it's thing, but I don't know enough to give more detail than that. I am happy to provide copies of file or screen shots if you tell me what you need.

  4. Stephen Rider
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry for the delay replying.

    Could you give me a link to the page where this is happening? Easiest for me to check the actual source of the page in question. My best guess is that it's not loading the JavaScript for some reason, but it's hard to tell.

  5. Stephen Rider
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Also: Can you confirm that if you use a different theme, the pull quotes work? You're sure it's just the one theme that has an issue?

  6. Stephen Rider
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I downloaded the zBench theme and installed it on my test server. I can confirm that the pull quotes DO work with this theme. Perhaps you're doing the markup incorrectly?

    When editing your post, switch to HTML mode. At the top of the post, type the following exactly:

    <p><span class="pullquote">This is a test.</span></p>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Graceful Pull-Quotes
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic