Support » Plugins and Hacks » Google Voice Plugin » [Plugin: Google Voice Plugin] Not Working Anymore?

[Plugin: Google Voice Plugin] Not Working Anymore?

  • Hi,

    I have had the widget on my site (TonyLake.info) for quite some time, but when I updated WP it suddenly stopped working. There’s merely an empty box where your wonderful plug-in used to be.

    The widget is normally in the upper right hand corner, highly visible.

    How can I track down the problem – or -is this a known issue?




Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Aleric


    I’m having the same problem, but I have never used this plugin before. I took the snippet of code Google Voice gave me and would have it running in the First Footer Widget area. I noticed after this weekend that it no longer displayed the “Call Me” logo nor reacted to clicking where the logo used to function.

    I can only assume Google has changed something, or my recent update to 3.3.2 maybe changed something in how the website allows, or doesn’t, the object type. Here’s my code. Would love someone to maybe comment on this. Thanks

    <object type=”application/x-shockwave-flash” data=”https://clients4.google.com/voice/embed/webCallButton” width=”230″ height=”85″><param name=”movie” value=”https://clients4.google.com/voice/embed/webCallButton” /><param name=”wmode” value=”transparent” /><param name=”FlashVars” value=”id=a48dc57a29ad6139042fb9e6e8abb8997fcd2560&style=0″ /></object>



    I went directly to the “https://clients4.google.com/voice/embed/webCallButton” link and got a 500 error. Maybe it is Google’s issue. I am getting an ICMP response at from clients4.google.com. I see other people mentioning it as well at “http://www.quora.com/Google-Voice/Seems-like-the-Google-Voice-call-Widget-is-not-working-properly-server-for-widget-https-clients4-google-com-voice-embed-webCallButton-is-returning-a-500-server-side-error-Anyone-know-how-to-get-Google-to-take-notice” and I see it was reported here “http://productforums.google.com/forum/#!topic/voice/oQ4rrHed9xw”

    <TITLE>Internal Server Error</TITLE>
    <BODY BGCOLOR=”#FFFFFF” TEXT=”#000000″>
    <H1>Internal Server Error</H1>
    <H2>Error 500</H2>

    Same here. I just installed it and the widget was empty. I thought I was doing something wrong. Hopefully we will get a fix soon – it seems like a useful plugin.

    Well, how DO we get Google to take notice?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Google Voice Plugin] Not Working Anymore?’ is closed to new replies.