WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Google Analyticator] Widget Errors and Blank White Page on Settings Screen

[Resolved] [Plugin: Google Analyticator] Widget Errors and Blank White Page on Settings Screen

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 33 total)
  • ishan001
    Participant

    @ishan001

    Same problem here. Though the good thing is that analytics code is still being embedded in site.

    sjawaji
    Member

    @sjawaji

    Facing the same problem.

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Hi guys. do any of you have PHP errors enabled to try debug? Taking a look.

    When you get the blank screen, is it before or after you’ve activated.

    If you access /wp-admin/options-general.php?page=ga_reset

    Does that help?

    Thanks for your patience!

    Ben

    ishan001
    Participant

    @ishan001

    No. I don’t have. But if you’d like, I can give you access to site.

    Blank screen after activation when we go to settings page. The link to settings is http://bloggingwithsuccess.net/wp-admin/options-general.php?page=google-analyticator.php but I’m still being redirected to http://bloggingwithsuccess.net/wp-admin/options-general.php?page=ga_activate

    ga_reset link sends to same ga_activate page!

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    I think I have re-produced this error. Looking now. Will have a patch shortly.

    Thanks!

    Ben

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Hi – found the error you were facing. You should be able to update shortly.

    ishan001
    Participant

    @ishan001

    Thanks. You’re super fast! 🙂

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Hi ishan001 – did the update fix your problem?

    ishan001
    Participant

    @ishan001

    Yes, working like a charm!

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Brilliant! Marking this thread as resolved. If you find any new issues, please post a new topic, thanks!

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Marking this thread as resolved.

    mjcampagna
    Member

    @mjcampagna

    Was the 6.3.1 update supposed to fix this? Because I just updated, and now I also have a blank white settings screen … all I have is:

    Google Analytics logging is: Enabled

    Google Analytics UID:

    And then nothing …

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Can you please tell us what versions of WP you are using and which browsers so we can investigate?

    Cheers,
    Troy.

    mjcampagna
    Member

    @mjcampagna

    WP 3.4.2.

    Seeing the problem in Chrome, Safari and Firefox on Mac OS X.

    Please let me know if there is any other information I can provide.

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Hi mjcampagna

    It is an error from the Google API. I am adding some more error reporting to try make this more seamless.

    If you enabled WP_DEBUG or PHP errors, you’d be able to see what the exact problem is, and copy/paste over the PHP Errors.

    Working on it now

    cheers

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 33 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Google Analyticator] Widget Errors and Blank White Page on Settings Screen’ is closed to new replies.