WordPress.org

Forums

Google Analyticator
error with the widget in front office (26 posts)

  1. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi to all !!!

    I've got a little problem with the counter of unique visitors in front office. I've reset GA several times since yesterday and done the update this morning and when I try to include the widget in the my sidebar my website (http://alertes38.org) tell me this message :

    Fatal error: Uncaught exception 'Google_ServiceException' with message 'Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/data/ga?ids=ga%3A&start-date=2011-09-20&end-date=2012-09-18&metrics=ga%3Avisitors: (400) Invalid value 'ga:'. Values must match the following regular expression: 'ga:[0-9]+'' in /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php:66 Stack trace: #0 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php(36): Google_REST::decodeHttpResponse(Object(Google_HttpRequest)) #1 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/service/Google_ServiceResource.php(177): Google_REST::execute(Object(Google_HttpRequest)) #2 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/contrib/Google_AnalyticsService.php(274): Google_ServiceResource->__call('get', Array) #3 /homepages/28/d201616210/htdocs/w in /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php on line 66

    Do you have any idea of what to do to make the widget works ???
    sorry for the english but I'm French and try to describe this as precise as possible.

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-analyticator/

  2. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Are you using the latest version of the plugin?

    It looks from there- that you haven't selected a domain name from the dropdown menu in the settings page.

    Is that correct?

    Ben

  3. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi ben !!!

    Thank you so much for the response. I've unfortunatly also the problem that I don't have any dropdown in my widget :-(

    how can I do ??

  4. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi, I also looked on your website, Have you put extra code here? that seems to be breaking your template

    http://i.imgur.com/bta4L.png

  5. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thank you so much for the response. I've unfortunatly also the problem that I don't have any dropdown in my widget :-(

    The drop down is on the settings page, Settings -> Google Analytics (not sure of the translations sorry!)

  6. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    I don't have any extra code .... and when I try to reset the widget no more dropdown.... In the setting page the dropdown is ok.... :-/

  7. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Looks like you've fixed one of the problems on your site now - how are you going?

  8. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry for the late answer but I don't fix the problem at all !!! I don't have any extra code in any box the dropdown is set up on the right account of GA I' don't kwow why I don't have any dropdown in my widget interface (when I set up the colors, days of data ...)

    Thank you for your help ans reactivity

  9. arty_mpf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, I also have this problem on my 2 websites (on two different hosting), but the error message is: Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0
    Dashboard widget work fine
    My 2 websites use the Graphène theme ...
    Thank you for your help.

  10. dantetg
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have the similar problem

    instead of widget i see:
    Fatal error: Uncaught exception 'Google_ServiceException' with message 'Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/data/ga?ids=ga%3A&start-date=2012-09-18&end-date=2012-09-18&metrics=ga%3Avisitors: (400) Invalid value 'ga:'. Values must match the following regular expression: 'ga:[0-9]+'' in /homez.527/paninfor/www/wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php:66 Stack trace: #0 /homez.527/paninfor/www/wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php(36): Google_REST::decodeHttpResponse(Object(Google_HttpRequest)) #1 /homez.527/paninfor/www/wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/service/Google_ServiceResource.php(177): Google_REST::execute(Object(Google_HttpRequest)) #2 /homez.527/paninfor/www/wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/contrib/Google_AnalyticsService.php(274): Google_ServiceResource->__call('get', Array) #3 /homez.527/paninfor/www/w in /homez.527/paninfor/www/wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php on line 66

    GA ver. 6.3.4
    WP ver. 3.4.2–en_US

    Dashboard widget works 100% ok
    Plugin settings: default after reset, no add code

  11. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @dantetg

    Once you have activated the plugin, and authenticated with Google - you go to the settings page and select a domain name from the dropdown, then save, correct?

    Ben

  12. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi to all !!!

    After trying to see if there's no conflicts in by DB (I don't think there is..) deinstall ans reinstall the plugin there's always this error

    [ Moderator Note: Please post code or markup snippets (including log messages) between backticks or use the code button. ]

    Fatal error: Uncaught exception 'Google_ServiceException' with message 'Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/data/ga?ids=ga%3A&start-date=2012-09-19&end-date=2012-09-19&metrics=ga%3Avisitors: (400) Invalid value 'ga:'. Values must match the following regular expression: 'ga:[0-9]+'' in /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php:66 Stack trace: #0 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php(36): Google_REST::decodeHttpResponse(Object(Google_HttpRequest)) #1 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/service/Google_ServiceResource.php(177): Google_REST::execute(Object(Google_HttpRequest)) #2 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/contrib/Google_AnalyticsService.php(274): Google_ServiceResource->__call('get', Array) #3 /homepages/28/d201616210/htdocs/w in /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php on line 66

    dashboard works very fine and all parameters in settings page with dropdown on my google account is ok.

    does it desperate ??? ;-) or not...

  13. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    From what you've pasted - it looks as if there is no account ID being passed, which means there hasn't been a domain selected and saved from the dropdown on the Google Analytics setting page.

    Ben

  14. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    In my setting page I've got the name of my Google account set up properly I think....
    I don't see anymore what I have to do : the dashbord is ok so I think that the link between google account and my blog is good but the widget don't show me the dropdown to select a google account.

  15. dantetg
    Member
    Posted 2 years ago #

    @VideoUserManuals
    yep, domain name is selected properly

  16. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've tried to delete properly the plugin and reinstall completly and the problem with the widget is here again Fatal error: Uncaught exception 'Google_ServiceException' with message 'Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/data/ga?ids=ga%3A&start-date=2011-09-21&end-date=2012-09-19&metrics=ga%3Avisitors: (400) Invalid value 'ga:'. Values must match the following regular expression: 'ga:[0-9]+'' in /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php:66 Stack trace: #0 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php(36): Google_REST::decodeHttpResponse(Object(Google_HttpRequest)) #1 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/service/Google_ServiceResource.php(177): Google_REST::execute(Object(Google_HttpRequest)) #2 /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/contrib/Google_AnalyticsService.php(274): Google_ServiceResource->__call('get', Array) #3 /homepages/28/d201616210/htdocs/w in /homepages/28/d201616210/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php on line 66

    Any Ideas because I think my setting page is set up properly... :-(

  17. ned4spd8874
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm getting this error as well. I'll have to remove this plugin unless this gets resolved.

  18. Sandra Wormgoor
    Member
    Posted 2 years ago #

    I got the same Fatal Error and completely deleted the plugin and reinstalled it. That worked out very well. So try that, hopefully that helps.

  19. ned4spd8874
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tried that already, but it didn't help me.

  20. Shake your web
    Member
    Posted 2 years ago #

    I done this reinstallation with complete deleting (mysql entry include) and ..... that didn't help me like ned4spd8874... I don't know how to do to make this widget in front office works...

  21. morpe
    Member
    Posted 2 years ago #

    similar error for me too!

    Fatal error: Uncaught exception 'Google_ServiceException' with message 'Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/data/ga?ids=ga%3A&start-date=2012-11-13&end-date=2012-11-13&metrics=ga%3Avisitors: (400) Invalid value 'ga:'. Values must match the following regular expression: 'ga:[0-9]+'' in /home/mhd-01/www.twatac.net/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php:66 Stack trace: #0 /home/mhd-01/www.twatac.net/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php(36): Google_REST::decodeHttpResponse(Object(Google_HttpRequest)) #1 /home/mhd-01/www.twatac.net/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/service/Google_ServiceResource.php(177): Google_REST::execute(Object(Google_HttpRequest)) #2 /home/mhd-01/www.twatac.net/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/contrib/Google_AnalyticsService.php(274): Google_ServiceResource->__call('get', Array) #3 /home/mhd-01/www.twat in /home/mhd-01/www.twatac.net/htdocs/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php on line 66

  22. Ulfsby Webdesign
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem. I am using the newest version of the plugin. I get the message below on the frontpage when the widget is used. Seems like the Google Analytics ID is not parsed correctly to googleapis.com. There is a "ga:" too much.

    Fatal error: Uncaught exception 'Google_ServiceException' with message 'Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/data/ga?ids=ga%3Aga%3A51663728&start-date=2012-10-15&end-date=2012-11-13&metrics=ga%3Avisitors: (400) Invalid value 'ga:ga:51663728'. Values must match the following regular expression: 'ga:[0-9]+'' in .../wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php:66 Stack trace: #0 .../wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php(36): Google_REST::decodeHttpResponse(Object(Google_HttpRequest)) #1 .../wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/service/Google_ServiceResource.php(177): Google_REST::execute(Object(Google_HttpRequest)) #2 .../wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/contrib/Google_AnalyticsService.php(274): Google_ServiceResource->__call('get', in .../wordpress/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/io/Google_REST.php on line 66

  23. Video User Manuals
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi -

    I haven't been able to replicate how you get "ga:" in there twice, BUT, I have written a filter, that will check it anyway, and hopefully prevent this error from happening.

    Appears some people here have a call with no account ID set at all, I have added an error catch for this too - so we can tell quicker what's wrong.

    Cheers
    Ben

  24. voiceofalberta
    Member
    Posted 2 years ago #

    Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0

    I have a problem like this. What shall be done to avoid it?

  25. ihaveguts
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi All,

    I have ONE complaint, and one question.

    COMPLAINT: I have this plugin on all my domains (circa 30) and have upgraded it to the latest version. I grant the access to my Analytics account (where i have multiple analytics profiles) and see the dropdown with all the profiles and everything. I assign the right one, i enable it, and do the same steps for all the domains.
    Then i check the backend of the first one, and get this error:
    Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0
    On the front-end everything looks fine. The UI code is there and the whole script tracks as it should. The same problem is also on all the other domains. But JUST on the backend.
    Is it a known bug? Is there already a fix online or will a new version soon be released?

    QUESTION: is it somehow possible to integrate the in-page Analysis code snippet in order to track that too or do I have to hack it in the google-analyticator.php source file?

    Thanks in advance,
    Gabo

  26. miako123
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have same problem. how we fix this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags