WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Google Analyticator » [Resolved] [Plugin: Google Analyticator] After authentication admin page mostly blank

[Resolved] [Plugin: Google Analyticator] After authentication admin page mostly blank

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi Austin,

    If you can turn on WP_DEBUG (http://codex.wordpress.org/WP_DEBUG) briefly to see what the error is and paste back so I can try help.

    Ben

    Here is the error:

    Warning: require_once(cache/Google_Cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/[removed]/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/Google_Client.php on line 57 Fatal error: require_once(): Failed opening required ‘cache/Google_Cache.php’ (include_path=’/var/www/vhosts/[removed]/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src:.:’) in /var/www/vhosts/dv202.anchordev.com/dv202.anchordev.com/wp-content/plugins/google-analyticator/google-api-php-client/src/Google_Client.php on line 57

    I was able to figure out my issue after seeing the error. I use git to deploy from my development server to my production server. In my .gitignore files I’m ignoring all /cache folders. After removed “/cache” from my .gitignore I was able to get it working.

    Brilliant – thanks for letting us know!

    cheers.
    Ben

    I get the exact same display as the screenshot, but I’m not using MU. It churns on the page for quite a while before giving up and just stopping.

    Interestingly, I get similar problems with other Google Analytics plugins….

    Happened with 3.4.1 and is happening with 3.4.2.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Google Analyticator] After authentication admin page mostly blank’ is closed to new replies.
Skip to toolbar