Support » Plugins » [Plugin: Frontpage-Slideshow] Plugin not showing properly on front page

  • stain22

    (@stain22)


    Hi jeff, love your plugin, it used to word fine but all of a sudden it became showing not properly on my front page ( its ok in admin panel)take a look at it yourself at site oscar-bmw.com.ua it doesnt show pictures in a slide show, jus a column of pictures on my front page, there used to be a bug report in plugins admin page but i`ve connected with my hoster, problem was solved because the bug report stoped showing in plugin admin panel but the trouble exists. Help plz.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • jeff_

    (@jeff_)

    Modify your theme ans put the <?php wp_head(); ?> before all <scripts> tags in head.php

    You could also send an email to the theme author and tell him to use the WP API to load javascript files.

    stain22

    (@stain22)

    you see, it used to word fine on this template, i`ve checked it on other templates – the same problem, the problem occured all of a sudden, i think that there are problems with hoster, what (on hoster) could caus that problem?

    jeff_

    (@jeff_)

    I had a second look on your page’s html code and the plugin’s javascript and css is not loaded too… that is another problem…

    how do you display the slideshow ? with shortcode ?

    stain22

    (@stain22)

    i use
    <?php
    // added by <yourname> in order to add the slideshow using the frontpage-slideshow plugin
    echo do_shortcode(‘[FrontpageSlideshow]’);
    ?>

    to display slider and the plugin inserting option is set to “Everywhere on content post (using the dedicated shortcode)”

    Tell me what should i do to make java and css load with plugin. Thanks.
    P.S can there be any hosting problems&

    I just installed this slideshow, but don’t understand how you load the images into it, can someone help me?

    to all : is the problem still exists with last version ? 0.9.6.2

    please Jeff the plugin has change my homepage please help
    1. its not displaying

    2. i removed the code from my index.php but was still not changed to normal.

    the site is http://www.jobs-ghana.com

    @xprezwealth dont see the slider, and, please, open a new thread

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Frontpage-Slideshow] Plugin not showing properly on front page’ is closed to new replies.