WordPress.org

Forums

Front-end Editor
[resolved] Rich-Editor doesn't seem to work on custom fields on custom post typ (3 posts)

  1. youngmicroserf
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey Scribu -

    fantastic plugin, thanks a lot. I want to use it to allow editing to people otherwise barred from seeing the admin area on a Buddypress installation. I have a custom post type with a couple of custom fields to be edited.

    I can call input-fields and textareas just fine, but when I call "rich" a textarea is displayed. On standard posts the rich-text editor is working.

    This is the code I'm using -

    $selected_value = editable_post_meta($post->ID,$key = '_simple_fields_fieldGroupID_6_fieldID_5_numInSet_0', $type = 'rich', true);
    echo $selected_value;

    Firebug shows that the admin Ajax gets a 200 status, but that "nicEditor is not defined" when called although the script is loaded.

    Maybe you have any idea how to approach this. Would be great to be able to use the rich text editor on those fields.

  2. scribu
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    This is working correctly on my test install:

    editable_post_meta( $post->ID, '_simple_fields_fieldGroupID_6_fieldID_5_numInSet_0', 'rich' );

    Try the development version (2.0-alpha6).

  3. youngmicroserf
    Member
    Posted 4 years ago #

    Cool, didn't change any code, works with the development version! Thanks a lot, Scribu!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Front-end Editor
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic