WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Front-end Editor] editable image problem

[Resolved] [Plugin: Front-end Editor] editable image problem

  • youngmicroserf
    Member

    @youngmicroserf

    Is this a utilization mistake or is something not working?

    I’m trying to create an editable image on a custom post type. The image is on a different server, the ID comes from the WP database. This is the code I’m using

    editable_image('$image_id', 'http://not_WP_server.tld/userimages/'.$image_id.'.jpg');

    Using this code, the image gets output ok, but clicking on it will not call the upload box.

    Am I doing something wrong?

    Thanks!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author scribu
    Member

    @scribu

    Try the development version. If it still doesn’t work, read the FAQ.

    youngmicroserf
    Member

    @youngmicroserf

    Tried the development version, read the FAQ (well, I had before, that is where I got the code that I’m using), but this issue persists. I wonder if it could be a JS error, since clicking on the element doesn’t cause any reaction in firebug, so I didn’t really know where to start looking for possible problems that may cause this.

    This is the code that is output by the editable_image function and the code above –

    <img id='1180194155' src='http://not_WP_server.tld/userimages/1180194155.jpg' />

    Maybe you’ll have another idea…

    thanks!

    Plugin Author scribu
    Member

    @scribu

    Ah, then it’s a permission problem. You have to have the ‘edit_themes’ capability.

    youngmicroserf
    Member

    @youngmicroserf

    Scribu, thanks – I had the capability (admin). Didn’t work…

    youngmicroserf
    Member

    @youngmicroserf

    [duplicate removed]

    Plugin Author scribu
    Member

    @scribu

    In WP Admin -> Settings -> Front-end Editor, do you have “Theme images” checked?

    youngmicroserf
    Member

    @youngmicroserf

    Scribu,

    oooooops. facepalm. Sorry. Yeah. Thought I had activated all the fields, but apparently the right column of checkboxes wasn’t actually activated. Since I thought I did that, I didn’t even think of the most obvious thing to check. Works now. Perfect!!! Thanks man!

    Running multisite 3.0:

    editable_images() works when I’m logged into site as admin, but not as siteowner. Have theme images checked – Any pointers appreciated.

    Thanks.

    Plugin Author scribu
    Member

    @scribu

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Front-end Editor] editable image problem’ is closed to new replies.