WordPress.org

Forums

Flash Gallery
[resolved] [plugin: Flash Gallery] Gallery on moved site not working (5 posts)

  1. jules_nz
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi.
    I have a site with this gallery on it working lovely
    I have replicated that site to a new domain and fixed up all the domain name references. But the gallery on the new domain wont work
    It just shows nothing. If you disable you can see the photos, but when the flash gallery is activated its just a blank page with the link to disable it only
    I have checked all the source and the database and there is no reference I can see anywhere that refers to the old domain, so I just dont know whats gone wrong
    The new domain is http://www.scaffoldconnect.co.nz and the old one is http://www.warkworthscaffolding.co.nz
    Any help would be most appreciated
    Regards
    Julie Sharpe

  2. ulfben
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Works fine when I visited.

  3. jules_nz
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks
    Yes I got it working yesterday
    I worked out the issue was in the theme files and from there overwrote with the default files until I found the culprit.
    From some reason a tag wasn't closed off right in the new site, but for some reason it wasn't an issue on the first site
    So all fixed now

  4. gtgart
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi

    I have the following showing and no images thumbnails or anything other than this link which disables the flash gallery.

    WP 3.0.3 my install

    This is all that shows on the page:

    [disable flash gallery]

    What could be wrong here?
    I am using Screen theme from theme-dutch.

    Here is a link to my test gallery page.

    Thanks

    Greg

  5. jules_nz
    Member
    Posted 4 years ago #

    Looks very similar to my issue Greg
    Try changing your theme to the default one and see if its still broken

    If it works then there is something wrong with your themes code. In my case it was either an extra </div> tag or a missing one in my footer, I cant remember which

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Flash Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic