WordPress.org

Forums

Facebook Comments for WordPress
Facebook comment not showing (11 posts)

  1. phattrance
    Member
    Posted 4 years ago #

    just installed this plugin and added those API stuff but the facebook comments does not show on my posts. all i see is the "like" button and the "title i gave it".

    What have i done wrong?

    Example --> http://funny-pictures-blog.com/2011/03/14/funny-picture-keanu-reeves-saves-the-day/

  2. l_h2o_L
    Member
    Posted 4 years ago #

  3. John
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same here
    http://www.johnmunoz.net/blog/the-story-of-gordon-er-nodrog

    I've disabled all other plugins and even reset to the default theme. no change. I've tried every possible combination of settings I could think of.

  4. arob6122
    Member
    Posted 4 years ago #

    same here.. http://blog.reimillions.com. I got so tired of it I uninstalled it. I may try installing the old version if I can find the link.

  5. arob6122
    Member
    Posted 4 years ago #

    or maybe a similar plugin. this one was really nice when it was working. hopefully they will get a fix :-)

  6. John
    Member
    Posted 4 years ago #

    Getting this syntax error on the pages, FB is not defined FB.Event.subscribe('comments.add', addedComment);

  7. John
    Member
    Posted 4 years ago #

    Found the problem. The advanced settings on the bottom of the page that read "this should be checked" are not checked. Enabled the SDK and voila!

  8. mulgar
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeah I had that same issue and wasted some time on that.

    I highly recommend to plugin publisher to enable those checkboxes which are required for it to work as default settings or at least add that as clear information in the FAQ it could save some new users of the plugin some headaches.

  9. l_h2o_L
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks!! :) It worked for me too :)

  10. ozmichael
    Member
    Posted 4 years ago #

    Having the same problem
    Tried reinstalling it, checked and double checked all information is correct and boxes are all ticked as they should be and still no comments box appearing.
    I can occasionally get it to display 3 loading bars but they stay constantly loading with a red text box behind saying
    "the comments plugin requires a href parameter"

    any ideas on how I could get this working?

    http://www.michaeldavidson.com.au/small-updates/

    is the page

  11. ozmichael
    Member
    Posted 4 years ago #

    Oh for the record have tried disabling all plug-ins to see if they were causing the issue - wasn't any different

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Facebook Comments for WordPress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic