WordPress.org

Forums

Facebook
BUG: Why is P tag used= My text from WP Post here ? (13 posts)

  1. SocialMediaRevolution
    Member
    Posted 3 years ago #

    on facebook when we view the test post we made from wordpress we see
    the p tag as part of the post, visible i.e

    <p>My text from WP Post here</p>

    How can we present post same as on WP without p tag visible for viewers?

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook/

  2. Rick406
    Member
    Posted 3 years ago #

    I installed the FB plug-in about three weeks ago on a 'non-profit' website I manage, and am getting a <p> tag inserted in front of items posted to FB from the WP blog on this site.

    This does not occur when other plug-ins post items to FB, on when the blog is used.

  3. martong
    Member
    Posted 3 years ago #

    I also see the first <p> in from of the description showing on the the post made to the Facebook Page. The Meta data does not include this so there is a bug in the code with an extra <p> in it.

    <meta property="http://ogp.me/ns#description" content="I wrote a blog a few weeks ago questioning that religion was the.....

    The same item was also posted to the FB Timeline but the Description was missing all together on that post.

  4. fatchoumakou
    Member
    Posted 3 years ago #

    I also have this problem :(

    Any solution ?

  5. aware
    Member
    Posted 3 years ago #

    You may be seeing this IF you published the post in HTML view. I actually came across that in a test post. My 2nd post I was in the regular view and it didn't publish the HTML markup

  6. fatchoumakou
    Member
    Posted 3 years ago #

    No ... I see html tags when publishing in html view and regular view.

    Here is a screenshot -> link

    I use version 1.0.2 of Facebook for wordpress extension (last version).

  7. bretedwarddesigns
    Member
    Posted 3 years ago #

    Does anyone know a solution for this? It appears okay in the news feed but when I go to the timeline of the page it is also being posted to shows the <P> code. Other than this minor issue, I've got the plugin working perfectly for my needs.

  8. everylittlethingshedoes
    Member
    Posted 3 years ago #

    I too am having the same issue. I'm definitely not posting from HTML view either. I get the <p> tag in front of the first line of the post and then the first few lines are duplicated below without the <p> tag.

  9. benzon
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same Same.

    Might be a bug sad enuf, so ill convert to use Simple Facebook until they fix there problem i belive.

  10. ChronicD
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes....ditto for me. I think i saw where Matt Kelly said this is a bug and that they are looking into it.

  11. megstaz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Bummer, i have the same issue. Hope they fix it soon.

  12. Matt Kelly (Facebook)
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 3 years ago #

    Thanks, we're working on this. Task at https://github.com/facebook/wordpress/issues/193

  13. ialima7
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem. Thanks Matt for working on it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Facebook
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.