WordPress.org

Forums

Facebook AWD All in one
[resolved] multiple og:url values (2 posts)

  1. benpchandler
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there,

    My website is http://www.neanderbar.com. The specific page I'm having trouble with is http://www.neanderbar.com/2012/09/ultimate-paleo-crab-cakes-with-avocado-cream/

    Before the 3.4.1 update, everything as far as I knew was working fine. Then, after the 3.4.1 update, when I made a new post, facebook would no longer show the "featured image" as part of the post. So, after doing some research, I came across the opengraph settings page and followed some instructions on these forums and made sure that the "post image" tag was set up properly. I ran the debugger, and I got the multiple og:url values error. I have tried reposting, redefining tags, etc, but I am unable to get this error to go away. Facebook also is still not showing the post title or featured image like it used to before the 3.4.1 update.

    Thank you in advance for your help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-awd/

  2. AHWEBDEV
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi the Beta 1.4 is out, you should consider start using it, I will no support anymore the branch 1.3.4.*

    The open graph system was totally rewrite.

    However, I checked your source code on your page, and i saw that you use multiple plugin for opengrah and your tags are duplicated.

    First clean all your FB plugin, to be sure the Facebook AWD is the only one that adds tags on your pages.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Facebook AWD All in one
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.