WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Facebook AWD All in one] Broke my Admin Page

[Resolved] [Plugin: Facebook AWD All in one] Broke my Admin Page

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I’m having the same problem when I download my database and import in my local installation.
    The installation that is in production works fine, though.

    Both sites have the newest version of WordPress and the plugin.

    Any thoughts?

    Plugin Author AHWEBDEV

    @ahwebdev

    Can you give more info ? error log ?

    • When I import the database I don’t get any errors in phpMyAdmin and when I open the url I’d get the white/blank screen of death.
    • I enabled WP_DEBUG in wp-config.php and saw the following:
      “Fatal error: Uncaught exception ‘Exception’ with message ‘Facebook needs the CURL PHP extension.”
    • After I installed CURL and refreshed the page the site appeared but with a lot of errors, here’s the full list: http://pastebin.com/dHWzcBpF
    Plugin Author AHWEBDEV

    @ahwebdev

    The new version 1.4 was dev with mode debug and all notices were removed/fixed.

    http://facebook-awd.ahwebdev.fr/news/facebook-awd-1-4-beta/

    It’s a beta version…

    @ahwebdev: thanks. The errors disappeared.

    The weird part is that in the production site I don’t get those errors.

    Anyway, I’ll keep the beta version in my local installation.

    Plugin Author AHWEBDEV

    @ahwebdev

    It’s normal because all notices come from the WP_DEBUG constant.
    If set to true, you will see a lot of old notices( v < 1.4)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Facebook AWD All in one] Broke my Admin Page’ is closed to new replies.