WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Facebook » [Plugin: Facebook] after updated to 1.02.. the plugin stopped working

[Plugin: Facebook] after updated to 1.02.. the plugin stopped working

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 33 total)
  • I’ve installed 1.02, but it does not work. It’s a new installation.

    The whole wordpress blog becomes unusable, because it’s very, very slow. Waiting for 10 seconds is no exception, if the requested page will show at all.

    Any luck this will be fixed soon?

    my checkbox is for default so should now work fo all pages/posts but it doesn’t

    mattkelly

    @matthwkgmailcom

    @kletskater Please be explicit about what you’re expecting to happen and what’s actually happening. Without details, we can’t debug this.

    Also, include screenshots of what’s going wrong.

    @bhosted.nl Do you have any more details on why it’s slow? If you disable the plugin, is your site fast again? Can you install cURL? Also, please open a separate thread for your issue.

    mattkelly
    I expect a plugin that does the work (see screenshot 1 few posts up)
    a few posts below you can see how the facebook plugin works for me after upgrade

    edit:
    worked in 1.0.1 with
    -Like, send, and subscribe buttons can be enabled in a click and are fully customizable.
    -Recommendations bar, which allows users to click to start getting recommendations, Like content, and add what they’re reading to Timeline as they go.
    these functions dit work fine till upgrade as my screenshots above indicate.
    did not check yet the other functions.
    don’t know how I can be more explicit, fact is facebook plugin stops alltogether for me afte upgrade.

    Plugin Contributor Matt Kelly (Facebook)

    @mattwkelly

    @kletskater

    “also the performance grade goes down with 6 points”

    Can you clarify what you mean here?

    Also, with 1.0.2 enabled, please go to Facebook Settings, click ‘debug info’, and paste the text into here.

    performancegrade at pingdom
    debug info

    {“appid”:”296246333743752″,”version”:”1.0.2″,”domain”:”www.catterycelizes.nl”,”social_publisher”:{“enabled”:”true”,”publish_to_authors_facebook_timeline”:”true”,”publish_to_fan_page”:{“page_name”:”Brits korthaar Cattery”,”page_id”:”287674324600117″},”mentions_show_on_homepage”:”true”,”mentions_position”:”bottom”},”recommendations_bar”:{“enabled”:”true”,”trigger”:”50″,”read_time”:”20″,”action”:”like”,”side”:”right”,”show_on”:”all posts”},”subscribe”:{“layout”:”standard”,”width”:”450″,”colorscheme”:”light”,”font”:”lucida grande”,”position”:”both”,”show_on”:”all posts and pages”},”comments”:{“num_posts”:”20″,”width”:”470″,”colorscheme”:”light”,”show_on”:”all posts and pages”},”send”:{“colorscheme”:”light”,”font”:”lucida grande”,”position”:”both”,”show_on”:”all posts and pages”},”wp_ver”:”3.4.1″}

    hope you can make some out of it

    Plugin Contributor Matt Kelly (Facebook)

    @mattwkelly

    I just enabled http://wordpress.org/extend/themes/atahualpa and it is working fine.

    Are you sure you’re using this theme? Your site doesn’t look like it. Thanks

    yes Matt it is atahualpa:-)
    but thanks for the compliment
    Since you do not experiance problem I’ll first unable/anable all plugin to look for one thats counteract with the facebook plugin.

    just disabled all but facebook plugin
    am pritty sure it is no plugin counteract

    Hi,

    I’d like to report similar problems with the Facebook plugin 1.0.2 in WP 3.4.1. We already tried de- and reactivating the app and just hitting the save button, to no avail. Debug info is at the bottom of this post.

    We’d been having problems with the plugin in version 1.0.1 as well where an og-url error was displayed (that url was sent twice and was thusly being rejected) when the plugin was supposed to publish to our fan page. This error remains in 1.0.2

    After the upgrade to 1.0.2 the plugin disabled the “Publish to fan page” option with no possibility of us re-enabling it. In the respective dropdown there’s only “DISABLED” visible.

    If you need more inflo we’ll gladly provide it.

    Cheers

    Thorsten

    Debug info (replaced our domain with a bogus one)
    {“appid”:”363521740382459″,”version”:”1.0.2″,”domain”:”our-domain.de”,”social_publisher”:{“enabled”:”true”,”publish_to_fan_page”:[],”mentions_show_on_homepage”:”true”,”mentions_position”:”bottom”},”recommendations_bar”:{“trigger”:”50″,”read_time”:”20″,”action”:”like”,”side”:”right”,”show_on”:”all posts and pages”},”subscribe”:{“layout”:”standard”,”width”:”450″,”colorscheme”:”light”,”font”:”lucida grande”,”position”:”both”,”show_on”:”all posts and pages”},”comments”:{“num_posts”:”20″,”width”:”470″,”colorscheme”:”light”,”show_on”:”all posts and pages”},”send”:{“colorscheme”:”light”,”font”:”lucida grande”,”position”:”both”,”show_on”:”all posts and pages”},”wp_ver”:”3.4.1″}

    I also have this problem.

    If I enable the “post to fan page” and make a test just after that, it’s OK…

    But if a few meinutes later another author post a message on the blog, the options get diabled… and without any error message 🙁

    I’m having the following issue: when I first installed the Facebook plugin, everything worked fine, and when I would post to my WordPress blog, it would update on my Facebook. Since updating, even though when I make a post it says “updated to your facebook timeline” it actually doesn’t. If I tag friends, the post does show up on their timelines, but not on my own.

    Any suggestions of what I can do to get this fixed?

    I am also using the facebook plugin 1.0.2 for wordpress and nothing is showing up except the view all comments section when everything is set to show. The like, send, recommendations, all of it. The widgets aren’t working or anything, only a view comment section. I tried using different themes and the results came up nil. Here is the info

    {"appid":"269567133161381","version":"1.0.2","domain":"realityiscandy.com","social_publisher":{"enabled":"true","publish_to_fan_page":{"page_name":"Reality Is Candy","page_id":"109943329159316"},"mentions_show_on_homepage":"true","mentions_position":"both"},"recommendations_bar":{"enabled":"true","trigger":"50","read_time":"20","action":"like","side":"right","show_on":"all posts and pages"},"subscribe":{"enabled":"true","layout":"standard","width":"450","colorscheme":"light","font":"lucida grande","position":"both","show_on":"all posts and pages","show_on_homepage":"true"},"comments":{"enabled":"true","num_posts":"20","width":"470","colorscheme":"light","show_on":"all posts and pages"},"send":{"enabled":"true","colorscheme":"light","font":"lucida grande","position":"both","show_on":"all posts and pages","show_on_homepage":"true"},"wp_ver":"3.4.2"}

    I am having similar problems on our site:

    http://www.prepcaltrack.com

    The plugin was working until yesterday. Now our recent activity box and like buttons have dissappeared. You can see that people have left comments on posts/pages, but you cannot see them anymore. I am running the Global Sports theme. My debug code is below. Please help!!

    {"sidebar-2":["fb_activity_feed-2","fb_like-7"],"sidebar-3":["fb_activity_feed-3","fb_like-3"],"sidebar-4":["fb_activity_feed-4","fb_like-4"],"sidebar-5":["fb_activity_feed-5","fb_like-5"],"appid":"281180701990262","version":"1.0.2","domain":"www.prepcaltrack.com","social_publisher":{"mentions_position":"both","publish_to_fan_page":[]},"recommendations_bar":{"trigger":"50","read_time":"20","action":"like","side":"right","show_on":"all posts and pages"},"subscribe":{"layout":"button_count","width":"450","show_faces":"true","colorscheme":"light","font":"lucida grande","position":"both","show_on":"all posts and pages","show_on_homepage":"true"},"comments":{"enabled":"true","num_posts":"20","width":"470","colorscheme":"light","show_on":"all posts and pages"},"send":{"colorscheme":"light","font":"lucida grande","position":"both","show_on":"all posts and pages","show_on_homepage":"true"},"wp_ver":"3.4.2"}

    [Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. As it stands, your code may now have been permanently damaged/corrupted by the forum’s parser.]

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 33 total)
  • The topic ‘[Plugin: Facebook] after updated to 1.02.. the plugin stopped working’ is closed to new replies.
Skip to toolbar